Tisdag..
Det är ingen rolig dag idag alls, det är en av hästarna i stallet som ska tas bort och det känns verkligen så himla tråkigt! Slöseri med fina, unga hästar! Men det finns inget att göra för honom mer, dom har verkligen försökt precis allt! Tror få personer hade hållt på som dom har gjort med honom när ha sin "dom".. Trots det har dom gett honom fler chanser efter det också..
Ja, nej inget roligt alls! Jag lider verkligen med dom för jag vet hur mycket deras hästar betyder för dom! Så ägnar en kram och en extra tanke åt mina goa stallägare idag!
 
Gårdagen blev inte riktigt som jag hade planerat.. Jag har ju lite tur att jag kom upp till stallet lagom tills att stallägarna hade ute en hästtandtekninker hos sina hästar. Jag är ju väldigt skeptisk mot sådanna efter jag haft Benny, men jag tänkte ganska fort att dom måste gått någon liknande skola för dom var så himla lika i sättet att jobba och i sitt tänk. Givetvis var Benny hennes mentor och dom jobbade precis på samma sätt, även om han säkert ser en massa fler hästar än vad hon gör. Men eftersom Benny då alltid har så långa köer och svårt att få tag på någon plats frågade jag om hon kunde kika på Goodie också. Vilket hon snällt nog gjorde, precis som jag misstänkte så var jag lika nöjd med henne som med Benny. Det enda är väl att hon då inte har någon veterinär ute så dom får ju inget lugnande, men samtidigt så var Goodie himla duktig så jag var nöjd! Hon var himla noggrann och höll på en bra stund, trots att det inte var så mycket. Men en liten vass tand just på den sidan jag även misstänkt och hans överbett... Ja det får vi dock lösa någon annan gång för det krävde lite andra maskiner, någon speciell slip..
Martina Petersson hette hon iaf, och vill ni veta mer om vart hon håller till eller få kontakt med henne så sa hon att man gärna fick gå in och skriva på hennes facebook sida som ni hittar HÄR. Hon verkar åka en hel del och vet ni? För en gångsskull kändes priset faktiskt okej också, det är inte ofta!! Haha nej, men supergo och noggrann verka hon vara och jag är toppennöjd! Känns skönt att ha kollat mina gamle pojk också..
 
Dino reds en stund igår, men var lite matt.. Förmodligen träningsvärk.. Men han går så himla mycket bättre nu! Han är mer avspänd från första början och äntligen kan jag lämna gramanen i stallet. Ska inte säga för mycket, för snart kanske dendär testperioden kommer igen och då lär den åka på igen för jösses.. Han blir ganska stor för lilla mig då.. Men, ja.. Jag är så himla nöjd med honom just nu! Min fina "lilla" kille!
 Tack för ditt stöd Jenny. Nu är Tommy i hästhimlen :,(


Anna

Åh så det blev så tillslut!:( Fyy så tråkigt, hälsa med en massa kramar från mig! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >