Vilken dag..
Jag har lovat mig själv att aldrig säga förlåt för min dåliga uppdatering här på bloggen, det är ju trots allt en blogg som jag har för min skull och att det uppdateras när jag kan.. Vilket brukar vara ganska mycket, men jag har saknat den idag! Men alltså, jag har just nu världens sämsta mobil och jag har inte varit hemma sedan igår så att försöka surfa på den gav jag upp.. Jag lovar att jag kommer ge igen imorgon, det är så mycket kul pågång just nu!
 
Dino var en stjärna idag, alltså jag är så himla glad! Tror det är bästa ridpasset vi gjort! Min fina, fina älskade Dino!
 
Jaja, nu ska jag göra ett första försök att sova, kom nämligen precis hem igen. Men vi hörs säkert om några timmar igen, tänkte bara skriva lite bara för jag är så nöjd över Dino. Det är kul när han får vara världsbäst också.. ;)
 Wilma

http://wiimmel.blogg.se

Svar: Åh!! Tack så jättemycket!


Sv.; har dom haft de en gång är risken att de kommer tillbaka. Just hösten och vintern är skit svår att ha häst just där jag bor tyvärr man tappar lite sugen och speciellt pga av hur Ebba är. Jag har blivit rädd för att rida ut då hon blir knäpp och kastar sig åt alla håll och kanter. Nu jobbar jg också 3 dagar i veckan så då blir man ju trött pga av de också. Nej vet inte hur jag ska göra under vintern ännu! :( DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >