Härliga söndag!
Godmorgon.
Min dag blev ju inte alls som planerat igår, men ännu en gång är jag glad att jag har min pappa.. Han är ganska händig ändå. Jag tycker om han lika mycket även när han inte hjälper mig med saker iochförsig ;)
 
Så ridning igår kunde jag ju glömma, såå tråkigt! Men desto mer taggad inför denna dagen.. Jag ska klippa Goodie, och hoppas jag hinner klart. Goodie ska få komma ut och Dino ska gå på banan.. Förmodligen tömlongering, vi får se. Funderar på att försöka hinna att klippa honom med, men vi får se. Jösses vad mycket det är med 2(!!) hästar, men jag älskar det. Varenda minut i stallet är ren och skär lycka och i mitt fall - den bästa rehaben som finns!
 
Imorgon åker jag till Malmö, jag ska träffa ortopeden som opererade mig. Ska få ett intyg till mitt försäkringsbolag, men hoppas på att få prata någon minut till med honom. Han är så himla bra, så glad att han fortsätter hålla kontakten med mig, trots att han egentligen inte ens får betalt för det. 
Förövrigt är det mycket läkarbesök nu kommande månaden, inte bara för mitt knä dock.. Som om inte det skulle räcka?! Detta är tyvärr heller inget somär speciellt roligt.. Eller är det någonsin det när man måste till sjukhuset? Njae förmodligen inte..
Jaja, det är en sådan period nu när remisserna snart blir för gamla.. Eller ja, man måste ju bli kallad inom 3 månader i de flesta fallen och ja, nu är vi där.
Dessutom många jobbiga samtal igen till läkare för att få lite andra remisser, men är det något jag kan så är det att aldrig ge mig. Vilket jag inte kommer göra nu heller..
 
Men vilket fall så måste jag verkligen lösa hästarna imorgon, kanske hinner dom på morgonen men det blir himla tidigt då bara. Någon som är ridsugen?! ;)
 
Jag saknar mina pojkar nu! Kanske ska åka till stallet redan nu.. eller sova lite, det får jag fundera lite på. Jag älskar känslan av att hästarna är så fantastiskt roliga nu igen, det kan nog Dino tacka Goodie för ;) 
 Caroline

Jag hade ju lätt kunnat tänka mig att motionera dem lite åt dig...

Heja dig! Undra hur mitt liv hade varit om jag hade varit mer som dig (till skillnad från hur jag nu hanterar saker som är jobbiga; lägger mig och äter choklad tills det faktiskt blir PANIKbråttom, gör grejen och därefter tycker synd om mig själv för att det var så jobbigt). Jag hade ju kunnat ta över världen ;)

Ha en fin söndag!

Svar: Vad gullig du är :)
JennyM Dressyr


Matilda Holmström

http://matildaholmstrom.se

Vad synd att vi inte bor närmre varann, då hade jag kunnat hjälpa dig! :)


Sofie

Härlig bild:-)

Svar: tack så mycket :)
JennyM Dressyr DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >