Jan Brink collection.
Jan Brink har ju i sammarbete med Hansbo gjort en egen kollektion. Jag ville ju självklart se detta och tyckte grejerna såg väldigt fina ut när det släpptes lite bilder för flera månader sedan. Dessutom tycker jag att Hansbo gör väldigt bra saker till det pris dom har, så jag var väldigt förväntasfull!
När sedan priserna kom ut så blev jag dessvärre lite besviken.. Det är absolut inte de dyraste på marknaden men täckerna och de tycker jag faktiskt är lite väl mycket..
Vilket fall, jag kikade på lite av grejerna för några dagar sedan och lindorna och schabraken är enligt mig helt urusla?! Lindorna har jag ju redan berättat att jag vill ha riktig fleece som inte blir stretchig, vilket jag tyckte dessa blev.. Schabraket var ett sådant som inte har någon stabilitet så det kommer förmodligen kana ner och ger då ingen luft under utan trycker snarare mer.
Jag har absolut inte testat dom så jag ska kanske inte uttala mig, men jag ville verkligen tycka om dom! Men Hansbo har andra grejer som är både billigare och bättre tycker jag!
Täckerna däremot såg iallafall ut att vara bättre, jag älskar det fleecefodrade teddytäcket! Superfint!
 
Men är det någon av er som har dessa grejer? Vad tycker ni? Eller har ni funderat på att köpa?
 
 Micaela Janatuinen

http://micaelajanatuinen.blogg.se/

Jag hade tyckt att det varit snyggt om det hade funnits typ "loggor" med JB-tryck, eller i alla fall något som hade visat att det var just Brink som varit med och tagit fram produkterna!


Jenny

http://lilatiger.blogg.se

Färgerna var ju fina i alla fall! ;-)
Täcket tycker jag såg mysigt ut.


Anonym

Täcket ser och känns supermysigt men tycker faktiskt priset är för högt för att inte vara något "känt" märke, passar inte riktigt in med det Hansbo annars gör...

Svar: Jag håller med dig.. Lite tråkigt faktiskt.. För precis som du skriver är ju Hansbo lite "kända" för att ha ganska låga priser..
JennyM Dressyr


Nämen, skrev nyss om den!! Men ser att du redan sett den, du missar verkligen inget nytt du haha:) gillar modellen på schabraken skarpt!!


Anna

http://dressyranna.blogg.se

Är inte insatt i pris, men täcket såg jättemysigt ut! :) Säkert inte i min prisklass dock!
Sv. Och vad du är gullig som tycker att jag är duktig :D DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >