Måndag..
Ja, då var det dags för ännu en ny vecka..
 
För vill jag bara förklara en sak till er som smsar eller mailar mig, får jag flera samtidigt så ser jag inte det och läser bara ett av dom. När jag sedan går in och letar på namnen så ser jag sms och mail.. Lite småjobbigt att veta vem som hör av sig, haha.. Jaja, ring eller skriv på fb om ni vill något och inte får något svar :)
 
Ja idag ska jag ju då ner till skåneland, eller närmare bestämt Malmö. Jag ska få träffa Dr David R, som opererat mig i knät och foten båda gångerna. Han känner alltså till min historia ganska väl.. Vi ska dock bara skriva ett nytt invaliditetsintyg till mitt försäkringsbolag denna gången.. Men hoppas att jag får komma ner snart igen..
 
Det jobbigaste med denna dagen (förutom den långa bilresan som förmodligen kommer ge mig väldig härlig smärta i flera dagar..) är att jag förmodligen inte hinner med hästarna. Anna har dock lovat att hjälpa mig, tack snälla! Men jag funderar på att åka upp och fixa lite innan vi åker ändå.. Har några timmar på mig som jag kanske borde spendera på sömn, men ja.. Vi får se hur det blir..
 
Jag är så sjukt sugen på att komma ut och träna och tävla nu!! Funderar på att trotsa detta och vara med en dag i helgen för Emma. Kan ju gå bättre om jag tar Goodie kanske.. Ja vi får se..
Kommer lägga upp lite fler bilder under dagen förövrigt, så ni blir inte utan uppdatering ändå! ;)
 Cathie | Equest Photography

http://equestfoto.se/blog

Hoppas det går bra hos doktorn! Vad är det för intyg du får?


leavanny.blogg.se

http://leavanny.blogg.se/

Söt :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >