Familjen Magnusson
På min gamla blogg så la jag för några år sedan upp bilder på alla våra familjemedlemar, om min lillebror fick välja då såklart! Vi satt och tittade på massvis med olika bilder på kändisar och sådär, och ja vad ska man säga? Han tycker uppenbarligen extremt högt om sin familj...
 
"Vilket fall, vi satt och kikade på lite bilder och fick ihop hela familjen här hemma..
Givetvis är dessa B-kändisar snarlika oss så kan inte vara lätt för lilla Tobias att veta såklart!

Mamma - Angelina Jolie

Pappa - Brad Pitt

Joakim - Zac Efron

Jenny - Hillary Duff

Tobias - Aaron Carter

Ja som sagt, ni förstår ju vilken familj vi har.. Lite självgod mina söta lillebror är också. Tycker jag om! =)"MandaS. Med travhästen i hjärtat

http://www.mandasliv.wordpress.com

Haha härligt :')


Emma Andersson

http://vibymuppen.se

Tack för kommentaren ! Du har en riktigt fin och stilren blogg :D Kram


Emelie

http://emlacarlen.blogg.se

Kan inget annat än att le :)


Anna

http://dressyranna.blogg.se

Ja du är ju inte helt olik Hillary :P De andra kan jag tyvärr inte säga något om, men antar att det är spot on :D


mamma

Man kanske borde gå till en optiker med honom, men det vore ju synd också ;-) för oss menar jag då får man ju aldrig några komplimanger :-)

Svar: Haha nejdå, det finns massvis med likheter!
JennyM Dressyr


Emelie

http://emlacarlen.blogg.se

Kollektionen var inte så fasligt dyr tycker jag :)

Svar: Det beror ju på hur man ser det ;)
JennyM Dressyr


Anonym

Jocke är 1000 gånger goare i verkligheten, igår tog vi en promenad upp till Coop o handlade lite schampo o lite andra saker sedan satt vi o åt då sa han - kul o handla ;)o så skrattade han! man blir alldeles matt o varm i hjärtat när han skrattar så!

Svar: Åh vad härligt! Blir så glad av att höra det! :)
JennyM Dressyr


Elise

Hej man kanske inte skall prata om J här men det händer så mycket som ni aldrig får reda på. Jag stod o gjorde korvstroganoff i lördags. J kom in i köket o plockade upp ngr ris korn som jag tappat på golvet o öppnade skåpet till soporna o slängde o sa - Bra! ;) sedan i söndags stod jag inne i en annan brukares lägenhet o stekte pannkakor o han kom in o satte sej i soffan bredvid honom o satt där o pratade o väntade tills jag var färdig o då gick man med mej ut i stora köket ;) då sa hon som jobbade med J den dagen att hon har aldrig trott att han kan sitta så stilla. Men han kan han!! Lugn föder lugn svara jag!! o det tror jag oxå!

Svar: Åh du får skriva här så mycket du vill Elise, det är så roligt att få läsa om min älskade storebror. Jag vet ju bara vad han gör när han är hemma hos mamma och pappa så det är så kul att höra hur han har det i sin lägenhet med, fast jag vill hemskt gärna komma och hälsa på honom snart. Ska baka något gott till honom med, det brukar ju han tycka om ;)Det är så roligt att det lyser igenom så tydligt att ni tycker om varandra så himla mycket, det är så otroligt roligt att läsa om ska du veta. Han är ju världens finaste och goaste storebror och jag vill att folk som jobbar med honom ser samma sak som jag gjort i alla år. Men som jag skrivit innan så väljer han väl ut sina personer som han tycker om, och det överlåter han absolut inte till slumpen så jag känner mig väldigt glad att han har en (minst) som bryr sig som du gör ska du veta :)
JennyM Dressyr


Elise

Hej idag börjar helg arbetet med bla J. Hade han i ons o tors. På ons kvällen ringde Marie o vi pratade en stund J satt i soffan jämte mej o frågade om det var Bernt - nä sa jag det är mamma Marie. Då tog han luren o satte den till örat o log o sedan sprang han iväg o ropade Mamma Marie Mamma Marie :) så söt. På torsdags morgonen var han vaken tidigt för vi gick en man kort. Så han hade tid att röra på sej då gick han in i skåpet i köket o tog fram en bunke o ville baka. Tog min hand o gick fram till kylskåpet o fick tag på en korv med bruna bönor som han la i bunken o sedan skulle jag öppna ugnsluckan o han satte in den där o satte sej på golvet o väntade på att det skulle bli färdigt ;). Allt tid händer det ngt roligt när man är med honom. Tråkiga är bara att vi har fått klagomål från grannarna att det har varit för högljutt ute på altanen i sommar. Då blir man ledsen för det är ju inte så att dom är ute nattetid o är ljudliga. Vet inte vad dom vill att vi skall göra. Får vi inte ens vara ute i trädgården en varm sommar dag??? Funderar på att sätta in dagens ris för det, men det gillar nog inte cheferna. o man skall ju vara lojal mot sin arbetsgivare ;) fast man blir vansinnig o besviken på människor!! Skulle vilja veta vilka grannar det är o höra vad dom menar. Men men det säger väl ganska mycket om vad dom har för människo syn... Nog om det nu iväg till mitt jobb o min kväll med Joakim.. :)

Svar: Haha ja han är ju helt fantastiskt härlig alltså :) Det är så kul att få läsa lite om honom här! Tack för att du skriver!Men jösses, vad tråkigt att grannarna klagat.. Men alltså, att dom kan med?! Jag menar så himla jobbigt kan det väl ändå inte vara? Dom måste ju trots allt förstå att dom är utvecklingsstörda?! En sak om det är fullt friska personer som gapar och stojjar men dom förstår ju inte det.. Dom är ju (oftast) bara glad när dom gör så.. Så himla tråkigt! :( Ja det säger nog en hel del som du skriver, tyvärr.. Jag har verkligen noll förståelse för hur man kan vara en så trångsynt människa faktiskt. Måste ju finnas bättre saker att göra än att klaga på att det låter lite från ett gruppboende?!
Jaja man blir aldrig klok på folk.. Det bästa av allt är väl att dom förhoppningsvis får lära sig att leva med det eller flytta då kanske.
Hoppas det gick bra med Jocke :) Hälsa han från jejjy :)
JennyM Dressyr DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >