Svar på frågor.
Hur lång är du och hur höga är dina hästar? Jättefin blogg!!

Jag är ca 158 och Goodie är 164(tror jag?!) och Dino är 169,5 ;) Tusen tack!
 
Härligt att det löst sig så bra! Vilket stall är det ni står i? :)
 
Ja det är verkligen toppen! Jag vet inte hur stor koll du har på Borås men någon mil utanför Borås finns stallet. :)
 
Vad är det för kvalitet, passform och prisklass på dem? :)
 
Detta handlade om Premiera tränset, och passformen tycker jag är bra, kvalitén är helt okej för det priset eller så. Men jag tycker bättre om mitt BR träns när det kommer till kvalitén och det skiljer bara några hundralappar..
Premiera ligger på runt 1000-1500kr om jag inte minns helt fel.. och ja, det är ju ett bra pris för ett fint lackat träns med häftigt pannband tycker jag :)
 
 
 
Märker du någon skillnad hos någon av dina, att de blir känsligare vid pälssättning?
 
Ja mer eller mindre, men just nu tycker jag inte att jag märker så mycket. Men det kommer säkert.. Goodie minns jag inte hur han är faktiskt, men han njöt av att jag började klippa han igår iallafall så förmodligen tycker han att det är lite känsligt nu..
 
Hur kom det sig att du köpte tillbaka Goodie?
 
Jenny som hade honom har försökt sälja honom ett tag, men hon är precis som jag, helt såld i den hästen och hon ville väl hitta rätt köpare och tyckte inte någon passade.. Han är speciell, så jag förstår verkligen vilken sits hon satt i.. Han förtjänar verkligen att vara hos någon som tycker att han är bäst, för känner han att han är det så gör han precis vad som helst för denne personen. Hon sa att hon ville sälja till mig helst och jag ville ju egentligen inget hellre än att köpa tillbaka honom, så jag är otroligt tacksam för allt med detta återköpet. Däremot är jag så glad att känna hur väl hon förvaltat Goodie, det märks att hon gett han precis den kärleken han förtjänat, om inte ännumer.. :) Ni förstår då att även om jag saknat honom så ångrar jag aldrig att det var hon som har haft honom, lika lite ångrar jag att jag har honom hemma hos mig nu och att han är min igen! Han är bara bäst!
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >