Vad är det för fel på oss?
Ja alltså, det är ju något som är lite udda med oss hästmänniskor alltså.. Vi gör mycket konstiga saker alltså (som att lägger en halv förmögenhet på våra älskade djur.. för att inte tala om all tid!) men det finns speciellt en sak som får mig att inse hur korkad jag faktiskt är..
Mina nya stövlar...
 
Jag köpte dessa på tradera, dom var helt nya och i mina mått (lite för höga dock) och tänkte det kunde bli mina träningsstövlar. Jag har använt dom kanske 5 ggr och köpte dom för flera månader sedan! Jag avskyr dom, dom gör så himla ont och är så obekväma.. Men när det skulle tas kort och vi skulle vara lite extra fina, ja då åker dom på! Så jag plågade mig igenom två ridpass med dessa hemska skapelser på fötter och ben.. Nu kan jag inte använda dom på säkert en vecka, eftersom skavsåret på mitt onda ben (bröt ju även foten och har ett stort ärr över fotknölen, vilket gör huden extremt känslig där..) måste läka tills jag får för mig att skava upp ett nytt...
För inrida, ska dom bara bli! Blod svett och tårar är det som gäller.. haha
 
 Drar mig också för att rida i mina ridstövlar. Har ridit i dem två gånger sedan jag köpte dem. Men måste ge ni på de nu så jag kan använda dem i vinter då stallskorna blir för kalla! ;) Skavsår och knä veck som skriker efter hjälp ;-)


tyckte väl att stövlarna var annorlunda, haha. Tråkigt att de skaver så mycket för de var faktiskt snygga!


Karoline

Ett tips är att plåstra om skavställena med skoskavsplåster tills dom är inridna! Grymt snygga var dom iallafall :)

Svar: Tusen tack :) Ja jag får nog göra det, sätta på 5 lager plåster haha
JennyM Dressyr


Emelie

Ett tips jag fick när jag skulle rida in mina stövlar, var att ha blöta strumpor på mig i några dagar när jag gick i dom hemma och red något pass. Nu är det ju inte direkt den bästa årstiden för att göra det när man rider, men då var det sommar och då gick det superbra! ^^

Svar: Ja jag har hört det också, får nog bli så och ha dom ett tag hemma så ska jag nog klara mig.. Som du säger kan det bli lite kallt nu kanske ;) Men tack! :)
JennyM Dressyr


Josefine

http://dressyrnissen.se

Haha, känner igen det där ;) Mina är ändå ett halvår gamla nu men jag kan fortfarande inte gå i dom. Dock så känner jag mig nästan som en trasdocka utan dem i sadeln nu. Flaxande skänklar är en omöjlighet ;)

Svar: Haha jaa det är ju det med, dom ger ju faktiskt "tyvärr" en hel del stöd ;)
JennyM Dressyr


Charlotte Ståhl

http://csdressage.dinstudio.se

Jag håller med dig! Vill man vara fin får man lida pin =) Jag har ännu inte fått hem mina nya stövlar ( har väntat snart 10 veckor på dem så börjar bli lagom irriterande) och är fullt inställd på hur mycket smärta jag nog kommer utstå innan de är inridna ;)


Försökte övertyga min pojkvän att ridstövlar ska vara obekväma i början. Han förstod inte alls varför jag köpte stövlar som jag knappt kunde gå i haha. DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >