Bloggtips sökes!
Jag brukar med jämna mellanrum be er att tipsa mig om bloggar som ni läser, så tänkte göra det igen.. Alltid roligt med lite nya tips, era egna eller någonannans?!
Hittar jag någon ny favorit så kommer jag givetvis skriva ett inlägg om den här så ni andra också kan få följa lite bra hästbloggar :)
 leavanny.blogg.se

http://leavanny.blogg.se/

Snygg häst!


Jag kan väl rekommendera min blogg som jag har med en kompis (hon har blogg uppehåll av olika anledningar) men jag är en satsande ryttare på en fjording. Jag ska visa Sverige att även en fjording kan. Man får följa med oss upp i klasserna. Sen har jag en blivande påläggskalv som ska är 3 år! Jag skriver mycket om vad jag tycker. Man får följa med mig från motgångar till framgångar!
Mvh http://allroundekipagen.blogg.se


Tror du nog varit inne på min nån gång. Om man vill läsa om lite vardagsträning med två olika hästar på två olika nivåer. :)


Anonym

http://ericaschedin.blogg.se
http://alroundekipage.blogg.se

... finns massa bra bloggar, följer typ 130 st på bloglovin haha!


Mickan

http://Hastenmac.horseworld.se

Titta in på min och följa min och mac's resa ihop :)


Ida Barsk - Sveriges Nordligaste Hästblogg

http://idabarsks.blogg.se/

tja.. jag följer ingen blogg särskilt slaviskt, så jag får väl dra det egoistiska strået och tipsa om min egen. Jag bor uppe i Kiruna och har en D-ponny som jag utbildar själv. Jag drömmer om världseliten och har just fått klartecken för ett ridgymnasium! Jag vill visa och inspirera till att man kan även om man inte har de bästa förutsättningarna - allt går bara man vill, det handlar bara om hur mycket arbete man orkar lägga ner på det!


Agnes

http://micatcho.blogg.se

Jag tycker om Emma Mattisdotters blogg, sen även Emilie Nyreröd. Tyras, dressyrsnack också, sen typ alla husbloggare på Hippson :)


Kika gärna in på min blogg!


Zandra

http://zidressage.se

åh så bra, jag behöver oxå lite tips på nya bloggar! =D
Kan väl inte rekommendera mig själv just nu iom att jag står utan häst haha, men om en månad är allt tillbaka som vanligt igen, fast då i ny regi ;)


CamillaBergquist

http://camillabergquist.wordpress.com

Kan inte tipsa om så mycket andra bloggar än min egna, men läser glatt andras tips bland kommentarerna :)


Anna

sophiabacklund.blogspot.fi

En av Finlands största bloggar. Hon skriver mest på finska, men skriver ofta på svenska också. Tävlar intermediate med sikte på GP.

Svar: Tack för tipset! Det lär bli en av mina nya favoriter iaf :)
JennyM Dressyr


Rebecka Karlsson

http://justjumping.blogg.se

Jag vill väldigt gärna tipsa min egen först! Följ med på en resa som är att jag ska utbilda min egna framtida hopphäst som i dagsläget fyller 3år 27 april. Men jag tävlar nu en tant på 19år och rider mammas unghäst på 4år :)

Sen tycker jag att
* http://lifeofshowjumping.com/
* http://xelaaa.blogg.se/
* http://johannagrant.se/
* http://ztreliin.se/
är väldigt bra bloggar!


Emma

http://www.flisipuff.se

Titta gärna in på min blogg, eller min systers: purebyme.blogg.se, kram :)


Sanna

http://skyjump.blogg.se

Får väl först tipsa om vår då, vi är 2 tjejer på 14 år som har vars en D-ponny som vi utbildar, jag köpte då min för 2 månader sen och har en lång väg med henne då hon inte är så lätt att ha och göra med, men har en otrolig talang och kapacitet. Här får ni följa oss i vått och torrt, i vår vardag, tankar, ridpass och massa massa annat! Skyjump.blogg.se heter den.
Sen måste jag tipsa om leggohouse.blogg.se, bra blogg med mycket fina bilder (hästblogg) :)

// Sanna


Anna Lindén

linnjohs.blogg.se :)


Cathrine Forsell

http://cathrineforsell.blogg.se/

Alltså mitt största blogg tips är nog johannabloggar.se för att hon har roliga inlägg och mycket motivation osv! Men min blogg är ju också rätt intisant om du vill ha ett tips haha ;) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >