Dagen med stort D!
Idag är det ingen sådär rolig dag att vakna till, inte bara för att mitt huvud känns extremt tungt, utan idag är kanske dagen jag väntat på i 5 år.. Det känns helt sjuk att tänka så, men om det är någon som kan ge mig ett svar på det jag själv undrat och misstänkt hela tiden - så är det ortopeden som jag ska träffa idag. Han är specialist på det som alla andra påstår är omöjligt, dvs att återskapa brosk. Jag vet inte om det är just något sådant som kan hjälpa mig, men jag vill så gärna att någon bara öppnar och kikar in hur leden egentligen ser ut, och jag vill att dom jämför med en frisk led och inte hur skadad min led var från början och hur bra den blivit nu.. Det hjälper inte mig när jag har så mycket problem som jag har idag.
Jag är säker på att det finns något där som inte är helt hundra, eller det vet jag ju eftersom dom berättade det direkt efter olyckan. Men hur illa det är varierar lika mycket som jag bytt eller träffar nya läkare, dvs jämt.
 
Jag hoppas denhär Mats säger att han vill kika vad han kan tänkas göra och efter det är jag nöjd, då ska jag som alla läkare säger till mig - lära mig att leva med det. Det har jag gjort redan nu, men än sålänge så lever det såklart ett hopp att det finns något att göra, eftersom jag inte tycker dom gjort precis allt..
Vilket fall så får ni hålla tummarna 9.20 för mig.. Jag lovar er att detta är värre än alla tävlingsdebuter och stora tävlingar jag gjort, jag är riktigt nervös faktiskt..
Känns som att mitt liv hänger på ett enda läkarbesök, på en dag som varar några få minuter.. Så är det ju såklart inte, men jag vet att detta helt klart är och förmodligen kommer vara mitt största hopp när det kommer till läkare.
 
Det skrämmer ju mig också såklart, tanken att det bli en operation och hur lång rehab är det sedan.. Jag menar rehaben från sist varade i över 14 månader (och är ju visserligen egentligen inte klar än..) men samtidigt ser jag det  som en självklarhet att göra det som går att göras, jag får väl låna ut hästarna i värsta fall?
Men hör ni inget här mer idag, eller får ett väldigt tråkigt inlägg senare så vet ni iaf att det är en något nere Jenny som har lite för mycket att tänka på den närmsta tiden.. Jag hoppas såklart att det är en gråtfärdig (av glädje) Jenny som berättar att hon träffat sin nya, bästa ortoped - som säger att en liten justering kommer göra underverk.. Drömläget! :)
 
 Ellinor Strandäng

http://strandangdressage.blogspot.se

Håller verkligen tummarna för dig i dag!
Kram

Svar: Tack snälla du :) KRAM
JennyM Dressyr


Denise Johansson

http://denjo.blogg.se/

Stort lycka till! Jag håller alla tummar och tår jag har och hoppas så för din skull att det ska lösa sig :)


Gabriella

Håller tummar och tår! Kram

Svar: Tack goa du! KRAM
JennyM Dressyr


Jennifer

http://www.jenniferdressage.se

Håller tummarna för dig!! Hoppas verkligen det går bra. Kram DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >