Godmorgon.
Nu ska jag strax åka in till sjukhuset för att göra dendär isotopundersökningen som ortopeden pratade om när jag var där sist. Jag tycker det ska bli kul faktiskt, aldrig gjort en sådan undersökning så.. MEN.. Jag misstänker att det blir minst en spruta att ta där.. Då kommer jag ramla ihop och dö på plats tror jag, om ni bara visste hur jobbigt de senaste dagarna varit för mig när jag fått ta blodförtunnande, och det är bara några dagar jag sluppit dom! Ja visst, jag må vara hästtjej och kunna bita ihop, men alltså jag har fortfarande jobbigt att ha byxor på mig eftersom jag är så sönderstucken i magen, och det gör faktiskt väldigt ont.. Plus att jag bara hatar sprutor överlag då..
 
Ett senare problem..
 
Idag ska jag rida två knasbollar hoppas jag, denna gången blir det nog lite smärtstillande dock för det gjorde väldigt ont igår tyvärr. Ska äntligen få hoppa upp på världens finaste Alfons igen, jag har saknat honom :)
Ska också jogga Goodie idag, men enbart fokus på jogg för att sedan avsluta ute på grusvägarna med lite tramp tänkte jag. Det är bra när det är lite hårdare underlag då får han själv höra takten när han trampar, jag tycker det har hjälpt honom väldigt mycket! Ska jobba lite extra med detta nu ett tag, men endast vääldigt korta stunder.. Men medans det ska befästas mer behöver han nästan få träna lite extra för att hitta rätt eller så.
 
Jaja, efter honom är det träningar som gäller. Ännu en lång dag! Men känner på mig att det kommer bli en bra dag :)
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >