Hemma!
Vilken härlig dag jag haft!
Spenderat typ hela dagen i stallet, men det är inget mig emot... Fick förövrigt med mig en snäll sambo som fotade lite fina bilder på mig och Goodie - det ni! Haha..
Efter ridpasset blev det pyssel och åkte efter det med Gabbe och Ella till Tosseryd där duktiga Felicia skulle rida Algot lite.
Jag sa för några veckor sedan att vi kanske borde prova henne då jag känner att jag inte kommer klara av att hoppa in honom, det var väl inte tanken heller kanske, men det är synd för han hoppar riktigt bra! Detta har verkligen bara varit positivt för honom och Felicia reder ut honom fint! Andra gången idag och han travade tillochmed över vattenmattan, jag tror inte ni förstår hur stolt jag blir! Han har varit en svår häst att rida in, men vi har verkligen gett han massa tid och det verkar ha gett utdelning nu tycker jag. Det är så himla roligt då han har så mycket i sig, så nu hoppas vi han kan fortsätta i denna rikting så kommer någon få en toppenhäst om ett tag. Som både kan gå dressyr och hoppning på en bra nivå!
 
Föresten, imorgon ska jag på sådan scint grej som jag skrivit om någon gång innan.. Ska bli väldigt intressant! Ska försöka styra ihop en tid för att åka till Peter också, ta med mig Goodie och kika på min andra prins! Längtar!
 
Lovar också att ni ska få en hel hög med bilder som Johan tog idag, flera stycken som blev väldigt fina!
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >