Lördag..
Idag är det nog dags för mig att bestämma mig angående morgondagens start.. Jag är extremt kluven faktiskt, men vi får se.. Hade varit betydligt lättare om jag visste att Carro skulle kunna rida en till klass, men men det blir nog bra tillslut ändå!
I värsta fall så utgår jag bara, jag menar jag vet ju varför isåfall :)
 
Men gårdagens pass var allt annat än peppande, haha vad hände liksom? Jag vet ju hur fint han gått de senaste dagarna, det var egentligen på träningen som jag såg att han började bli jobbig. Jag tror faktiskt han testar Carro, och sedan att det råkade vara jag som satt där var ju kanske mindre smart drag av både mig och honom... Jag vet ju vilka rörelser jag kan göra för att få han att komma tillbaka till min planet igen, och det gjorde han.. Inte helt nöjd själv dock men han gav med sig. Tramp och piruett-galopp är bra att lösa många av våra knutar, mitt knä kanske inte alltid höll med, men det insåg väl att det är bara att gilla läget..
 
Jag skulle verkligen bara jogga lite lätt, men man blir lätt frustrerad när det ena benet gör mer skada än nytta.. Så till en början tyckte jag det var okej att han blev lite förvirrad, men när jag backade av så trodde han helt plötsligt att man kunde dra iväg med matte och hänga sig i handen.. Det gör han aldrig annars, bara när han tycker något blir väääldigt jobbigt. Men det blev plötsligt hela tiden så jag fick snällt sitta och reda ut detdär innan jag gav mig. Det var kanske bra också för jag fick kämpa en del och då var jag tvungen att jobba lite med kycklingbenet.. Det behövs! Hade ett annat bett också, vilket jag upplevde att han var mindre nöjd med. Ska testa ett annat idag och se om det blir bättre, om inte annat brukar han aldrig ta mer än ett pass att få igenom så i får hoppas att jag avslutade bra igår så kanske han lagt ner sin stridsyxa mot matte idag. Han är lite söt ändå, sista varven så stönande han och stånkade som bare den.. Han ville nog tala om för mig att "jaa okej, jag gör det.. men vi är inte vänner än!" men en hink slobber mash senare och så var jag världens bästa igen!
Men jag tror faktiskt han testar lite gränser nu, hade varit konstigt om han inte gör det nästan.. Han börjar bli en sur gammal gubbe trots allt, men han är bäst ändå som tur är! ;)
Jag hoppas han sköter sig idag, för min del så vet ju jag vad jag kan kräva och ej av honom, men jag tycker lite synd om Carro som ska ha mig som blänger på henne hela tiden.. Man blir lite passiv i sin ridning då och som han var idag, så tar han hela jäkla armen om man ger lillfingret så.. ! Men jösses vad pigg han är, jag har alltid behövt rida dit dendär extra nerven, vilket inte är svårt men igår var det bara bromsen jag behövde påminna honom om kan jag tala om! Jag ska dock inte säga något för om några veckor kommer jag älska den piggheten! Men just nu är min kropp inte riktigt i fas, men det är ju skönt att känna att någons gamla kropp är det iaf! ;)
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >