Måndag!
Idag hoppas jag om några timmar att jag får vara lite gladare och lite mer lättad igen, kommer bli en del samtal men det är det ju värt..
Jag har så himla mycket som snurrar just nu så ni anar inte, men som sagt.. snaaart. hoppas jag..
 
Jag är fortfarande så himla glad över gårdagens start! De senaste gångerna har jag mest varit glad över procenten och faktiskt väligt missnöjd med ritterna, men denna gången fick det bli tvärtom och det känns mycket bättre! Även om jag ska erkänna att mitt egna självförtroende fick sig en törn!
Men samtidigt förstår jag vad domaren skrev och jag skyller absolut ingenting på denne! Det finns inget värre och jag tar åt mig av kritiken och tränar lite hårdare tills nästa start.
Inte helt svårt faktiskt, med tanke på att jag knappt tränat något alls senaste dagarna.. Igår var första gången jag tyckte mig kunna ana att det satt ett till ben på min vänstra sida som faktiskt levde!! Jag kanske är knäpp som hoppar runt på kryckor innan och efter starten, men jag är väldigt glad att jag red! Jag behövde få känna den känslan jag fick på banan igår, även om vi kan ännu bättre så finns det inget roligare än att komma innanför banan och känna hur hästen säger "håll i dig, nu kör vi!" och det gjorde iaf Goodie igår!
Men jag funderar på hur jag ska göra nu.. Boka Carro varje vecka inför tävling? För såhär ungdomlig som han varit de senaste dagarna vet jag inte ens om han var när jag köpe honom första gången?! ;)
 
 Caroline

Haha du är ju rolig!
Jag kanske plockar fram busGoodie, vet inte om det är bra eller dåligt faktiskt :P DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >