Träningar..
Det är helt galet, men igår fick jag en hel hög med förfrågningar om jag kan komma ut och träna folk och också rida andras hästar ibland. Ni ska veta att jag gör gärna det, enbart för att jag älskar det och andra får gärna höra av sig med (även om jag kommer prioritera dom som nu börjar bli regelbundna). Om jag ska åka någonstans ser jag dock helst att man är någon till, men man är också välkommen till vårat stall om man vill det!
Men det finns en väldigt vanlig "fråga" eller ja... nästan ursäkt mer som jag tänkte dela med er alla, "ja alltså min häst är ju inte alls så duktig som... hjälper du sådanna också?" eller liknande. Jag är absolut inget proffs, men är det något jag kan så är det att ge alla hästar och ryttare en chans utifrån sina förusättningar. Sålänge man vill träna så ska det i mina ögon finnas folk som ska kunna hjälpa en anser jag!
Alla olika typer och former av hästar är välkomna på träning eller lite utbildning för mig, ja ryttare också såklart! ;)
 Vad fina ni var igår!! Såg så himla lätt ut när du red, varför kan inte jag göra så med mina hästar för ;) Kan ju bero på att jag nästan bara "tränar dressyr" ute på skogsvägar, hihi... Vore jättekul om du kom och hade lite träningar för vårt gäng ute i Marbäck :) Ha det så gott, Kram/My


Annster

http://annster.se

Fin häst :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >