Vårkänslor?
Alltså det är någonting med Goodie! Igår när jag skulle rida så var han väldigt mycket bättre från start, men han är verkligen taggad! Man brukar kunna rida dit detdär annars, men nu är han det redan från början! Det är såklart ett lyxproblem, men samtidigt svårt när han helt plötsligt blivit så himla annorlunda.. Bytte foder på honom för nästan 4 veckor sedan och vet inte om det kan ha med det och göra, det ska va ungefär samma energimängd som i det han hade innan. Men ibland spelar ju inte det någon större roll då det beror på hur det "tilllagas" och kombinationen av allt.. Jaja, jag tänker inte spekulera kring detta för mycket. Jag är glad att han är pigg och glad!
Carro red lite efter mig, och då så han väldigt fin ut! Dom är verkligen fina ihop :) Jag hoppas så himla mycket att han sköter sig idag så hon för känna på känslan hur det kan vara att tävla honom när han är på sitt topphumör. Inte för mycket eller för lite, det är så himla roligt då! :)
 
Jaja, ska se om ni kan få lite bilder senare. Det lär fotas idag på tävlingen iaf! Filmas med kanske ..
 
Föresten, Carro har nog lärt min häst och trampa.. För igår gjorde han flera gånger flera steg som var ganska bra!! Duktiga!
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >