aj..
Jag ligger hemma i min säng och kan knappt röra mig.. Åkte hem imorses "på egen risk" men alltså jag orkar verkligen inte läggas in på sjukhus, och jag skulle ju inte direkt dö av mina skador heller..
Jag gick ganska många timmar innan jag ens ringde, men då började jag må så himla illa, förmodligen för att det svullnade upp så i bakhuvudet och nacken..
Jag hade vad jag förstått det som en liten blödning i magen då det var huvudet och magen jag landade på, jag har röntgat hela överkroppen så inga frakturer alls - vilket iaf inte jag trodde från början. Det som var lite sådär var när jag började må illa, plus att min vänster arm inte riktigt hänger med så som jag vill.. Jag kan röra den, men det är bara annorlunda.
Jag ska åka tillbaka och kolla upp dendär armen litemer har jag lovat då det kan vara en nerv som kommit kläm, men det ska heller inte vara något farligt eller så?!
Men det absolut värsta med alltihop var dendär båren dom spände fast mig på i 6 timmar, man får ju nästan panik av att ligga så still så länge och dessutom är det så obekvämt så det tillslut gör ont.
Mitt knä var i fullständigt strejk efter ca 2 timmar så inte nog med att kroppen värkte för att man låg så obekvämt, det ska kännas som att någon sticker en kniv i min knäled i ca 4 timmar. Ni förstår kanske varför jag ville därifrån fort..?!
Jag tror faktiskt jag är betydligt sämre idag bara för att jag fick ligga så stilla på dendär båren i så många timmar, hade jag däremot brutit något så hade det ju kunnat rädda mycket för mig.. Så jag förstår absolut varför, men muskler som får sig en smäll på detta vis mår bättre av att röra sig lite..
 
Jag känner mig helt överkörd och sjukligt besviken på min kropp.. När jag var liten hade jag ställt mig upp och borstat av mig och inte tänkt mer på det.. Samtidigt att det är bra att veta att man inte är oövervinnerlig, jag borde ju någonstans ha lärt mig att man kan faktiskt bli riktigt skadad för livet... Som jag brukar säga, man ska aldrig tappa respekten för dessa djur för det är då olyckan gärna är framme. Nu är det ju absolut ingen fara med mig, förutom möjligtvis mitt sargade självförtroende..
 
Jag ska iaf föröka ta mig till stallet sedan, jag behöver mjuka upp min kropp.. Men ingen ridning! Idag skulle ändå Carro rida Goodie, men imorgon får jag hitta någonannan som kan hålla igång honom, eventuellt fredag också.. Dom varnade mig för att jag förmdoligen kommer känns mig sämre och sämre i några dagar, men jag brukar tycka att det är som värst dagen efter faktiskt.. Vi får se, tar det som det kommer.. Det kunde verkligen varit värre känner jag!
 Amanda

Men fy.. Hoppas att allt blir bra fort. Krya på dig o ett stort tack för att du dagligen motiverar och inspirerar mig genom bloggen.


Lisen

Åh fy, din stackare! Hoppas verkligen det blir bättre snart.. :) Hittar du ingen som vill rida, så vet jag en som gärna rider lite.... ;)


Charlotte Ståhl

http://csdressage.dinstudio.se

Usch vad hemskt!! Hoppas du blir bättre väldigt snart! Glädjs iaf med dig till fantastiska resultat på tävlingen. Grattis!


Stockholmsjenna.se - En del utav HorseSpot

http://stockholmsjenna.se

Men aj! Krya på dig <3 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >