Är det inte det ena så är det, de andra..
Jag har blivit så himla förkyld! Jag blir verkligen aldrig det, men senaste året har jag blivit förkyld var och varannan vecka tycker jag! Jag började med feber, frossa och illamående i tisdags och nu har det gått över till hosta och allmänt hängig. Men det finns något positivt i allt, hade jag haft hostan i onsdags när jag var så extremt öm i kroppen, då hade jag faktiskt åkt till sjukhuset och bett dom söva ner mig eller något.. Hosta när varenda muskel i överkroppen värker.. usch! Men det slapp jag ju hyffsat undan!
Jag har såklart ridit idag, vilket gick fint.. Han var lite seg att få igång men sista 10 minutrarna var han tipp-topp! Har lite idéer om hur jag ska börja utveckla hans piruetter mer nu så jag får full kontroll på dom istället för Goodie. Men när vi får koll på det så kan det nog vara dags faktiskt?!! MSVA och PSG here we come!
Vi ska bara träna upp några småå detaljer först, haha!
Hade några träningar efter jag ridit som gick fint, en häst var lite busig bara.. Men det är en fin häst som bara behöver massa mer styrka! Det behöver alla hästar, jämt tycker jag! Det är nästan alltid styrkan som det brister.. Kondition tycker iaf jag är betydligt lättare att träna upp.. och har man en bra grund så är det så mycket lättare att hitta tillbaka. Muskler däremot kan försvinna på några dagar..
Vilket fall, roliga träningar med positiva ryttare, det gillar jag!
Eftersom jag är såg seg i kroppen så gör jag allt i hastighet 0,0001km/h så allting tar så himla lång tid.. Men samtidigt har ju inte jag särskilt bråttom så :)
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >