Godmorgon.
Håller på att fila på ett inlägg om tävlingen, vet att det brukar vara uppskattat att läsa.. Det kommer upp om några timmar!
 
Ja, igår då? Jag hade inte tänkt att rida eftersom mitt knä var inne i sin strejk, men jag kunde inte låta bli! Det var både lite ris och ros faktiskt.. Det är inte ofta det är ris när man sitter på Goodies rygg! Kan nog räkna de passen på en hand! Men han var fin till en början, började ganska fort med de lite svårare rörelserna, även om jag int krävde max utav honom direkt. Det brukar vara bra, för blir han för trött så blir han extremt frustrerad och det var det som hände i slutet.. Han blev bara hetare och hetare och tillslut kunde Goodie inte ens trava normalt. Han blir visserligen extremt elektrisk när han blir så, men det känns inte alls harmoniskt.. Det är bara en spänning i hela hästen..
Så jag backade lite, la in flera skrittpauser och byggde sakta upp passet för att sedan kunna göra ett bytena utan en häst som galopperar i mer ökad galopp genom precis allt.. Han vart lite pigg om sagt..
Bytena han gjord vart iallafall väldigt luftiga och vi gjorde flera fina serier, men plötsligt kokade det liksom över och jag hade ben, huvud och bakdel överallt där det inte skulle vara! Jaja, det blev bättre tillslut och då jäklar galopperade han alltså! Tillslut insåg han att jag faktiskt inte ville att benen skulle vara i nosen och vända, så då coolade han ner sig igen och blev sitt vanliga ja.. Självklart slutade vi då..
 
Idag ska Goodie antingen få vila eller bara skrittas ut, men eftersom vädret är så uruselt så får vi hoppas på att det kan hålla upp lite så vi kan komma ut! Det behöver både han och jag!
Algot ska iallafall gå ett sista pass inför morgondagens kvalité, får hoppas han håller sig lite lugnare än Goodie gjorde igår iaf! ;)
 Caroline

Den där Goodie kan till och men jag intyga om att han inte är lätt att rida när han blir sån ;)

Svar: Haha, ja det kan du! ;)
JennyM Dressyr DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >