Godmorgon.
Jag har blivit sämre igen så hostar snart ihjäl mig.. Jobbigt att hosta så mycket att man inte får någon luft. Dessutom har jag fått feber igen, men den går iaf ner när jag tar ipren. ..
 
Jag måste bara kolla vad ni tycker om terrängen igår på VM?  Några invändningar? Har ni sett det ens? :)
 
 Emilie

Ja, jag såg terrängen... Och irriterade mig enormt över den usla produktionen (franska), vi fick inte se något alls av de 2 första svenska ekipagen. Det är en internationell sändning men ändå ska fransmännens ritter visas från start till mål och sedan hoppade de svenskarna fast de fortfarande var ute på banan! Jag var riktigt arg, hehe. Nu gjorde ju svenskarna inga superritter, men ändå. Banan i sig har jag inget att invända mot, vädret kan man inte göra ngt åt och de kortade av banan. Däremot tycker jag fälttävlansryttare verkar piska i tid och otid... Imponerades av NZ:an som var utanför laget men klarade banan felfritt och med supertid, strongt!

Svar: Hehe, jag tänkte också på det!Nej, underlaget verkade riktigt illa faktiskt, men såklart att dom inte kan hjälpa det!
Jag tycker dock inte det var bara piskan som gick varm, har inte alls sett att dom ridit på detta sätt innan så jag blev lite smått förvånad! Sedan är det ju inte någon "skönridning" på det sättet, men jag bara reagerade på det..
Jag var ganska imponerad av dom som tog sig i mål alls, haha.. Fy vilka vältränade hästar och ryttare! ;)
JennyM Dressyr DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >