Jag kommer bryta ett löfte..
För ett tag sedan skrev jag här att jag ville lägga ner precis allt, jag var redo att göra mig av med båda mina hästar och bara sluta med allt som hade med ridning att göra! Jag skämdes, jag skämdes över hur folk i denhär sporten behandlar varandra och när jag själv blev drabbad kände jag att jag aldrig någonsin ville gynna något som fått mig att må så dåligt..
Jag släppte båda hästarna på bete för att slippa bli påmind och ta nya tag.. Jag trodde det var enda sättet för mig att rycka upp mig själv och inse att det finns också så himla mycket mer i ridsporten, runt hästarna och även människorna som utövar sporten, som gör att det också är just den fantastiska sport som jag - en dag för många år sedan, kärade ner mig i totalt!
 
.. jag har lovade er ett inlägg som förklarade allt... Anledningen att jag inte skrivit något är för att jag ville komma över det värsta stadiet av hur extremt sviken och arg jag vart, men jag är hemskt ledsen - det blir nog aldrig bättre.. Med anledning av detta väljer jag att hålla detta för mig själv och för dom som behöver få veta..
I 99% av alla fall så är jag extremt medveten om att det finns två sidor av precis allt, och jag är sällan en perfekt människa.. Men vad som än sägs om detta, så har jag verkligen inte gjort något överhuvudtaget som kan ens uppfattas dumt, eller något annat och det känns faktiskt otroligt befriande på något sätt. I detta fallet är jag så oskyldig man faktiskt kan bli! För jag har verkligen funderat på alla fel jag har gjort och som man kan ha upplevt som ens ett snedsteg, men enda felet jag kan komma på är att jag varit alldeles för snäll och naiv.. Det har också gjort mig riktigt förbannad på mig själv, jag förstår inte hur jag tänkte!
Nu har jag iallafall också bestämt mig för jag inte tänker ödsla mer energi på detta här, för det är verkligen inte värt det längre! Få personer under mitt 26åriga liv, har gått från att vara så stora och fantastiska - till att bli så små...
Detta är verkligen inte värt hur ledsen och besviken jag varit, så från och med nu, släpper jag detta iaf på bloggen och ni får tycka vad ni vill faktiskt.. Jag struntar i vilket, men för en gångsskull i mitt liv så kommer jag aldrig förlåta, däremot tänker jag glömma och enda gången jag kommer påminnas är när jag inser vilken tråkig, men nyttig läxa jag lärt mig för resten av livet..
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >