Man får inte bli för glad..
Men det tänker jag vara ändå! 69,6% och personbästa i MSVB4 och debut i MSVB5 på 69,2%.. Kunde jag fått en bättre tävlingsdag? Jag som hade tänkt stryka mig.. Tur att jag inte gjorde det!
Jag kan inte med ord ens beskriva vad den hästen betyder för mig, oavsett vad vi får för reslutat så kommer jag sällan ut från banan och känner att han inte gett 110% av sig själv.. Jag tror det har hänt en gång och då hade han tävlat flera dagar i rad, så förmodligen var det hans sätt att säga att matte skulle lugna sig lite ;)
Nej, men det känns otroligt kul att jag nog faktiskt kan säga att vi är på rätt väg igen.. Helt hundra är vi ju absolut inte, men med lite mer träning så! En fin första och andra plats idag, fantastiskt! Dessutom är protokollen något jag borde rama in.. Så fina ord! Blir alltid extra glad när man får positiv kritik om sin sits, för det är något jag verkligen kämpar med jämt och jag har verkligen fått börja om från noll med den igen efter olyckan och allt. Sitsen handlar ju också om inverkan på hästen och man vill ju ge sin häst det bästa, som alltid.. Att då få så fin kritik på den värmer såklart extra mycket! Så jag inte sumpar precis allt för Goodie hela tiden iaf... 
 
Men nu till dagens negativa då.. Jag kände redan i andra klassen att något var lite annorlunda, men först när jag kom hem och tog av mig ridbyxor och strumpor såg jag att mitt knä inte var alls lika glatt över mina ritter idag som jag.. Knät är blå/lila och jätte svullet! Det har dock gått ner lite tror jag medans jag masserat lite.. Men det går hela vägen ner även i foten, inte konstigt jag kände mig lite stel! Man ser nästan aldrig något alls på mitt knä ens när jag är som värst så detta är lite ovant.. Men det blir väl till att vila nu så får jag hoppas det gått ner tills imorgon!
 
Vi glömmer knät och foten nu och så ska jag trots allt fortsätta vara helt överlycklig över att jag fick möjligheten att köpa tillbaka Goodie för lite över ett år sedan igen.. Tack vare hans dåvarande ägare Jenny! Han är ren och skär lycka i ett par järnskor, min lilla knas!
 ɑ n n i k ɑ

http://blogofphoto.webblogg.se

Så snygg häst :)


Fia - med islandshästen som passion

http://meistaraverk.blogg.se

Åh vad roligt, grattis! :)


Wiiie grattis! Så bra jobbat av er två :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >