Ny vecka!
Vilken härlig natt jag haft! Mitt knä har sagt ajaj...
Men men, vad gör det? Jag kommer kunna leva länge på gårdagens tävling!
 
Började också dagen med något mindre kul.. Såg att ett företag tagit en bild från bloggen och använde på både Instagram och Facebook i försäljningssyfte, vilket jag fått reda på är ett riktigt grovt brott..
Detta är så himla tråkigt, och jag hade inte brytt mig alls lika mycket om dom frågat eller iaf länkat mig eller till hon som fotat (även om det inte egentligen räcker heller) men det känns inte så roligt att bilder cirkulerar på sidor som jag inte ens känner till! Så tack Carolina för att du var uppmärksam!
Ni får gärna låna bilder av mig och använda i ett positivt syfte för eran egen del som privatpersoner, men då vill jag att ni länkar hit. Alternativt att jag godkänt att ni använt bilderna.. Företag däremot får enbart använda de bilder jag personligen skickat dom eftersom jag har kontrakt att följa så måste jag se vilka sponsorer och liknande har rätt till innan osv..
Sedan finns det ibland bilder som jag själv fotat, vilket jag inte alls haft samma problem med.. än.. Men om man vill ha en bild och inte känner mig, så ber jag er att kontakta mig först. Det har tillochmed mina vänner gjort! Tillochmed tidningen ridsport kontaktade mig personligen när dom ville använda några bilder jag fotat och då hade redan personen på bilderna bett om tillåtelse. . Det tycker jag var riktigt bra! :) Så ni kommer få se några av mina bilder i tidningen ridsport nu i höst, jättekul!
Men åter till att låna andras bilder, kontakta mig direkt istället! Jag lovar att jag är allt annat än omöjlig!  :)
kram
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >