Tävling i Frillesås..
Dagens som började så fantastiskt... eller inte!
Goodie är en extremt jobbig häst när han vet att han ska på tävling! Han laddar ända ut i hovspetsarna och i söndags var verkligen inget undantag..
Vanligtvis tar det ca 20 minuter för mig att knoppa, men just då tog det lite över 1 timma! Men Goodie gör hemskt fin piaff på stallgången..
Så väldigt försenad lastar jag en häst som springer rakt på som alltid och packar in hund och mig själv och åker iväg.
Väl framme var jag ju såklart väldigt försenad, men eftersom jag trots allt hade noll förväntningar så kände jag att det inte spelade någon större roll, det går som det går..
Goodie var mjuk och fin från början, hann inte känna igenom några skolor nästan alls men förhppningsvis sitter ju det mesta ändå hyffsat.
Inne på banan kändes han super! Lagom laddad, väldigt glad, mjuk och med mig.. Vi fick missar i skolorna (såklart!! fy på mig!), ryggningen, och en jätte larvig miss i ett enkelt byte.. et blev lite katasrof tyckte jag, eller jag fick världens sämsta känsla! Men jag tar på mig precis alla missar, som vanligt haha!
Jag var superglad över alla byten såklart då det var det jag skulle lägga fokus på! Vilket vi också fick betalt för, 7, 7.5, 7.5 och 8!! Det var ren lycka kan jag meddela! Att vi dessutm fick nytt personbästa 69,6% och en vinst bland alla de fina hästar som var där - ja helt otroligt! Protokollet gjorde mig dessutom extra glad, så fina ord och allt som vi har övat på seaste veckan har verkligen gett resultat!
 
Nästa klass bestämde jag mig för att spara lite på mig själv, då jag vet att Goodie är mjuk som smör efter en klass. Det tog ungfär 5 minuter av lite mer riktig ridning innan jag var redo att gå in, tyvärr började serierna krångla lite precis innan och detdär satte sig lite i mig tyvärr..
När jag vände upp mot domaren fick jag en fantastisk känsla, så jag satt mest och skratta hela programmet! Varje gång det kunde tänkas komma en diagonal så laddade min häst för att något roligt skulle hända! Finaste killen.
Mina öppnor var ganska pinsamt slarviga faktiskt, där red jag riktigt dåligt! Slutorna var okej däremot.. Skritten var bättre i denna klassen och vi satte alla byte utom ett singel-byte och såklart serien! Det står att jag fick räknefel, men tyvär fik jag inte Goodie att byta direkt på hjälpen... Även detta tar jag dock på mig.. Jag vet att jag behöver vara extra tydlig med den skänkeln, så det var bara klantigt.
Sista ökningen på diagonalen och sista bytet i hörnt efter fick jag dock en riktig wow-känsla på! Ökningen var den bästa Goodie gjort och man märkte att han hade gått ett helt program och laddat för den.. 
Så ingen kunde vara gladare än jag när jag red upp mot domaren! Ja, Goodie verkade också ganska nöjd iochförsig..
Poängen i denhär klassen, alltså jag vet inte.. Jag kände mig lite bortskämd nästan! Det var fantastisk kritik och hon drog ner precis där jag tyckte hon skulle och såklart det som kändes bra fick jag bra betalt för.. Sedan poängen och kritiken "där nere" var ju bara så roligt att läsa! Att jag sedan blev tvåa i det motståndet.. Jag var minst sagt överlycklig!
Det måste man iallafall kalla en lyckad tävlingsdag! :D
 Rebecca

Hejsan! Jag heter Rebecca och jag tillsammans med min mamma samt en till arrangerar Dressyrtävlingarna på frillesås rk. Jag är ute efter lite feedback på tävlingen, vad tyckte du helt enkelt? Sedan så måste jag säga att jag gillar både din häst och din ridning väldigt mycket,både jag och domaren, jag satt och skrev för domaren nämligen. Tänkte att det kunde vara roligt att höra :)
Men nu babblar jag haha, men som sagt väldigt tacksam för feedback :)

Svar: Hej Rebecca.Jag hade gärna skickat ett mail till dig istället men eftersom det inte fanns någon här så får jag ta det här.. :)
Jag ångrar verkligen att jag hade lite bråttom iväg i slutet för jag hade tänkt att gå in och tala om att jag tyckte det var en väldigt väl annordnad och trevlig tävling. Det var första gången jag var hos er nämligen så jag har bara positivt att säga! :)
Om du bara visste hur glad jag blir över din kommentar! Tusen tack, det värmer verkligen ska du veta! :)

Men som sagt, en väl annordnad med väldigt trevliga människor! Tänkte dessutom på att det fanns ganska gott om funktionärer! Det är ju trots allt frivilligt, så det är extra kul att se när folk vill engagera sig så i sina klubbar.. Brukar tyda på något positivt tycker jag :)
Dessutom var min lite halvvilda lillebror med (han är gravt utvecklingsstörd) och bland dom första gångerna någonsin jag tänkte på att ingen faktiskt verkade bli direkt störd av honom.. Han är annars bara vid tävlingsbanan när jag är där såklart, då mina hästar får vänja sig.. Men det är många arrangörer (och ja, även andra) som brukar bli märkbart irriterad på honom.. Kanske lite osäkra också, men här var som sagt alla trevliga och glada och det gör verkligen så himla mycket! Så tack för en bra tävling och härligt bemötande!
JennyM Dressyr


Rebecca

Den ville helt enkelt inte följa med, weird. Men tack så hemskt mycket för alla fina positiva ord. Din bror stod för en stund bredvid mig när jag kollade på framridningen och jag tyckte bara att han var helt fantastiskt med all sin energi :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >