Transporttips?!
Nu när jag letar efter en ny trailer så får ni gärna tipsa mig om vad ni gillar/ogillar?! Vad har ni för släp idag? För och nackdelar? Något ni absolut skulle vilja köpa?
 

 Camilla

http://millas.blogg.se

Jag har ju ett Umesläp (minns dock inte modell). Är supernöjd. Det är högt, brett och ljust. Hästarna står väldigt bra i det.


Jenny

http://lilatiger.blogg.se

Jag har ett Fautras JMS som jag älskar!

Jag har inget behov av att köra två hästar utan såg bara fördelar med 1,5 hästars transporter.
Eftersom jag har mitt handikapp som bland annat gör mig muskelsvag i hela kroppen så älskar jag även att ALLT på transporten är så anpassat till mig utan att jag behövt göra några ändringar. Jag kan klara mig helt själv med lastning och så vidare så länge jag har en häst som jag kan skicka in i transporten själv.

Jag har ju dörrar bak och slipper en tung lucka att stänga, jag har ett sadelskåp som är rymligt där jag får plats med all utrustning, alla dörrar är enkla att öppna, den är lätt att koppla på och av bilen och den är oerhört trevlig att köra med.

Dessutom så älskar Tingeling den!


Lotta

Har en christ champion sedan ca 9 år. Hästarna åker bra i den och sadelkammaren stjäl inget utrymme för mig som skötare eller hästen. Hade jag haft tur på lotto hade en av de större Thule transporterna varit intressanta.


Malin


Mitt framtida släp som jag ska köpa när jag tagit BE är Fautras Oblic+2, hästarna åker på diagonalen, man slipper rampen, det är stort/ljust och gott om plats för både häst och människa.. ligger även väldigt bra på vägen.. DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >