VM
VM i dressyr av avgjort och ryttarna som deltagit har bjudit oss tittare på en hel del fina ritter, härligt samspel och även gett (iaf mig) en hel del motivation! Jag tänker inte nämna alla mina favoriter just nu, då flera faktiskt har platsat i toppen i mina ögon med sina fina och harmoniska ridstilar. Dock är jag lite svag för Charlotte Dujardin och Carl Hester då jag själv tycker att dom verkar ha ett väldigt sunt hästtänk, det är roligt att det kan belönas även på tävlingsbanan tycker jag! Det visar också att det finns flera vägar till framgång..
Sedan finns det en del ekipage som iallafall jag reagerat på som ser betydligt mindre harmoniska ut.. dom kan vara superduktiga, missförstå mig inte! Men vissa saker hade jag nästan räknat med att fler människor skulle reagera på faktiskt.. Sedan finns det alltid två sidor av allting och likaså två sätt att se på saker och ting och jag själv vill gärna se att det finns en förklaring till det mesta, men vissa saker tänker iallafall inte jag ta efter i min egen ridning.. Det är ju det som är tur också, jag kan ju faktiskt välja själv, jag behöver inte göra som VM-ryttarna för jag kommer heller förmodligen aldrig rida VM. Men det känns skönt att veta att jag kan göra ett val här och inspireras av de ryttare som jag anser är riktigt skickliga. Med det menar jag att jag vill att det ska se lätt och samspelt ut, det är i mina ögon dressyr! Turligt nog var de flesta i toppen en fröjd att titta på, men ett extra grattis till Charlotte som fortsätter att leverera ta mig tusan varenda gång hon och Valegro går innnanför dedär dressyrstaketen, fantastiskt ekipage!
 Anna

På Charlottes Facebook kan man idag dessutom se en bild på valegro hemma igen, i gräshage! Härligt


Anonym

Håller verkligen med! Charlotte och Carl verkar ha ett himla sunt tänk.
Vissa ekipage i den absoluta toppen tycker jag tyvärr ser otroligt spända ut, det ser inte alls lika samspelt och harmoniskt ut som ex Charlotte och Valegro, utan det ser bara himla motigt ut och man väntar nästan på en miss. Som tur är så är ju de flesta otroligt härliga att se på!


Anonym

Jag håller med dig! Men kan du inte berätta vem eller vilka ekipage du tycker ser såpass oharmoniska ut och skriva lite om varför? :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >