Då kör vi Emma-träning igen!
Då var det dags igen, den 24-25 Januari så kommer bästa Emma Ahlberg hit igen! Det går att anmäla sig till mig redan nu..
 

Träningssugna?

Den 24-25 Januari så kommer dressyrryttaren/tränaren Emma Ahlberg till oss i Borås igen.  Man kan rida en eller båda dagarna, det får man såklart bestämma själv. Givetvis är ni även välkomna att titta!
Emma jobbar sedan 2009 hos Helgstrand dressage och rider mestadels deras fantastiska unghästar, men har också ridit och utbildat deras äldre hästar och tävlat själv i förutom alla unghästchampionat, tom MSVA/PSG. Hon har också varit i Tyskland och jobbat och började sin karriär i Sverige hos Per Saandgard och Pether Markne. Förutom att hon rider själv så undervisar hon en hel del i Danmark, men kommer även hit emellanåt för att hålla träningar..
Är ni intresserade av att vara med så får ni gärna maila mig jmdressyr@hotmail.se. Om det är något ni undrar så säg till. 900kr för en helg, eller 450 kr för en dag.. 60kr/ dag för ridhusavgift.

För de som kommer längre ifrån finns det ev. också tillgång till boxplats för ett rimligt pris, men hör av er i tid isåfall :)

OBS! Alla ekipage är välkomna oavsett nivå..

Anmälan är bindande.

 

 

 
Neapocalypse - klickerträning och unghäst ・゚♥ ✞

http://neapocalypse.se

Det är så kul att träna för tränare! Själv gör jag det två gånger i månaden cirka, och det verkligen så mycket!! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >