Platser kvar på Emma-träningen!
Det finns fortfarande några platser kvar på Emmaträningen nästa helg. Nu har jag dessutom löst så det finns möjlighet för dom som vill åka lite längre och ha uppstallningsmöjlighet! :)
 

Träningssugna?

Den 13-14 December så kommer dressyrryttaren/tränaren Emma Ahlberg till oss i Borås igen. Vi har nu fått möjlighet att vara i Sandhult och det finns platser kvar för den som är intresserad av att prova. Man kan rida en eller båda dagarna, det får man såklart bestämma själv. Givetvis är ni även välkomna att titta!
Emma jobbar sedan 2009 hos Helgstrand dressage och rider mestadels deras fantastiska unghästar, men har också ridit och utbildat deras äldre hästar och tävlat själv i förutom alla unghästchampionat, tom MSVA/PSG. Hon har också varit i Tyskland och jobbat och började sin karriär i Sverige hos Per Saandgard och Pether Markne. Förutom att hon rider själv så undervisar hon en hel del i Danmark, men kommer även hit emellanåt för att hålla träningar..
Är ni intresserade av att vara med så får ni gärna maila mig jmdressyr@hotmail.se. Om det är något ni undrar så säg till. 900kr för en helg, eller 450 kr för en dag.. 60kr/ dag för ridhusavgift.

OBS! Alla ekipage är välkomna oavsett nivå..

 
 

 
Camilla

http://millas.blogg.se

Fortfarande markbunden och inget att rida på... Skit är det!


sandra

http://rhocabus.blogg.se/

JÄKLA vilka fina bilder och hästar!! Grymt trevlig blogg att komma in på :). Ta gärna en kik på min också om du vill, dock är jag hoppryttare men ändå ;)

www.rhocabus.blogg.se DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >