Det går bra för mig..
Jag har försökt uppdatera från min mobil, men det vill sig inte alls!
Jaja, nu är jag hemma och ska krypa ner i sängen om en stund, jag tror jag är påväg att få halsfluss eller något.. Men jag lovade mig själv att inte klaga idag så det tänker jag inte göra nu heller!
 
Jag lyckades ta mig i kragen och hoppa upp på Dino idag, vi fick dessutom sällskap av en jättego tjej som hjälper Angelica ibland när hon inte riktigt hinner med allt. Så vi skrittade ut en sväng innan vi skulle rida, och ja.. vad ska man säga?! Båda hästarna var mer vilda än tama, haha. Jag kände att vi båda var påväg av flera gånger, men det gick bra. Vi skulle vända hemmåt och trava dom lite och jösses, här fick dom båda spel. Dino är dock lite klantig just nu för han började att trampa, och han satt så himla mycket så han orkade liksom inte gå frammåt, trots att jag gav han massa eftergift så hände inget. Tillslut la han in backen, för att sedan fortsätta trampa i diket och där satt jag helt enkelt och väntade på att hästen skulle inse att han var överdrivet tänd då Ravians stod några meter bort och väntade och på ryggen satt en matte med väldigt långa tyglar och klappade en frustande korkboll. Det ä väldigt nyttigt att rida hästar som håller på sådär iaf, man får ju träna sin balans ;)
I ridhust så vart dom både mycket lugnare och Dino gick riktigt fint i slutet, han vill dock lite mycket så jag tycker inte alltid han tar bettet riktigt ärligt då. Han blir liksom lite för mycket på tårna.. Men vi jobbar på det, och vi har gått igenom alla möjliga tredelade och tvådelade bett nu känns det som, ja raka med för den delen. Men jag har ett med fasta ringar som jag tycker han fungerat bra på nu, men idag vart han väldigt känslig och då kändes det alldeles för skarpt.. Trots att detta är det mildaste med fasta ringar som jag kunde hitta.. Jaja, vi fortsätter att leta efter detdär perfekta..
 
Goodie då?! Han visar ingenting längre... Svullnaden är helt borta och om han själv får bestämma är han redo för träning nu. att gå runt i ridhuset känns väldigt meningslöst anser han. Veterinären ringde faktiskt upp mig och hon tyckte att jag kunde sätta igång honom igen, och eftersom allt verkar vara bra så tyckte hon att återbesöket kunde kvitta. Hon sa ungefär det jag har sagt, att han är en extremt känslig häst, så förmodligen var det inte så farligt som det verkade i början. Men ändå skönt att veta att det inte var någon fara eller så..Det var ju något som såg ut att vara lite vätska precis där han ömmade och även hade svullnat, men allt detta är nu borta så veterinären tyckte inte ens jag behövde plåta det igen. Vi provar helt enkelt så blir det något så åker vi ju såklart, han visar med en gång om det är något litet bara så..
 
Nej, nu ska jag sätta mig och svara på kommentarer! Det behövs, jag har slarvat med det, och halva grejen med min blogg är ju att jag verkligen försöker svara på kommentarer och även läsa era bloggar om ni har någon. Jag tycker det känns roligare att veta lite om er också eller så..
 
Imorgon är det Peter träning, hoppas på att halsen gett med sig lite då iaf, förmodligen blir inte träningen så ansträngande för mig ändå så det ska nog gå bra.
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >