Fina Dino
Ja som sagt så red Sofia Dino igår..
Jag började värma upp honom och de sista två varven innan Sofia tog över var han fantastiskt fin! Ja han var fin när Sofia red med, men ridkänslan var fantastisk för min del ;)
Vi hade ett litet kryss och en serie med studs - 4 st. Angelicas medryttare på Ravians var också med och dom skötte sig fantastiskt fint verkligen!
Men Dino då.. Ja alltså för det första.. När jag värmde upp så var det minsann inga bock och brall språng där inte! Haha, nästan så jag blir besviken! Men hur lång tid kan det ha tagit när Sofia kom upp? Ett halvt varv? Så började han.. Sofia är lektanten för Dino, helt klart!
Jösses vad han har utvecklats det senaste, det märkets så himla tydligt i hoppningen för jösses vad kvick han vart! Jag vågade knappt titta när han kom emot studsen och bjöd på ganska ordentligt, men han och Sofia redde ut det nästan varje gång! Ja han skulle ju aldrig stanna, det finns nog inte i hans huvud..Eller klart dom kan stanna såsett, men han tycker verkligen det är så kul, så hur fel det än blir så försöker han alltid!
Vi avslutade med en liten serie och jag har faktiskt ett litet filmklipp på en av gångerna dom kom på detta. Jag är gla att jag har Sofia för hon har verkligen gett Dino ett enormt självförtroende i hoppningen. Vid treårstestet var han lite vek i löshoppningen och vart osäker såfort man höjde lite. Men nu bara dundrar han omrking och desto högre det bli destomer bjuder han och desto bättre hoppar han..
 Min systemkamera dog såklart så fick satsa på film på mobilen istället..
 Sätilaryttaren

http://satilaryttaren.se

vad duktig han är! :)

sv; ja det ska bli riktigt roligt men är lite nervös (A) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >