Godmorgon!
Är ni inte lika glada som jag är över att GHS är denna helgen?! Jösses vad roligt det ska bli! Imorgon fredag kommer ni kunna träffa mig i bloggmontern - mer info om det lite senare.
Men nu ska jag åka till göteborg och gå på mässan med Emelie några timmar, ser ni mig år ni gärna komma fram och hälsa.. Jag har ganska bra koll på en del av mina läsare så det är alltid kul att få ett ansikte på er :) Annars ses vi imorgon! ;)
Ni ska också få info om gårdagens pass på världens bästa Dino, och även Goodie som var en riktig gentleman. Tänk vad roligt det är att göra någonannan glad! Sofias goa lillasyster ramlade av för några veckor sedan och skadade sin arm, hon har inte kunnat sitta på en häst fören nu. Egentligen ska hon inte rida på några veckor till men alla var väl ganska överens om att det hade varit bra om hon kom upp på hästryggen igen så fort som möjligt. Visst gjorde hon det, och bara att sätta sig på en storhäst när man annars rider ponny på ridskolan, inte illa! Goodie var riktigt nöjd över uppmärksamheten och skrittade på fint jämte mig med en glad Lisa på ryggen, och ja.. matte var lika glad hon :)
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >