Onsdag.
.. eller, visst är det onsdag? haha men ja det borde vara så..
Idag skull vi ju egentligen åkt tillbaka till veterinären men eftersom han blev bra så fort (dagen efter) så tyckte hon att det var lite onödigt. Nu är det nämligen så också att Goodie har fått ett uppdrag idag, han ska nämligen passa på att vara extra snäll och låta Sofias goa lillasyster sitta och skritta omkring på honom lite idag. Givetvis ska han passa på att visa vilken gentleman han är idag då, annars har vi sagt - ingen slobber på en hel vecka! Snacka om att killen tappa andan när han hörde det.. han lär vara mycket snäll idag ;)
Idag är också tanken att Dino ska få gymnastikhoppa lite. Jag kände att han nog behöver det efter ganska mycket träningar och dressyrarbete de senaste veckan. Jag ska nog dock smyga in att jag får värma upp han lite, bara för att checka av lite det som vi tränade på igår..
Han var så hima duktig verkligen, han går verkligen från klarhet till klarhet just nu. Han verkar betydligt mer tillfreds i mycket, samtidigt som han tänder till när man hoppar upp på honom - vilket jag älskar med honom! Jag menar, folk skulle se när jag åker iväg med honom själv (vilket jag kunde redan när han var jätteliten) lastar i och ur, gör iordning och allt dethär. Han är bäst!
På träningen igår gjorde vi mycket bogen in och svaga öppnor, både i trav och galopp. Det är så lätt att rida ganska mycket tvärning i öppnorna på honom men just nu letar vi efter att få aktiviteten och detdär riktiga jobbet i den så därför blir det åt bogen in eller svaga öppnor. I traven var han helt fantastisk, och även galoppen igår också! Ganska jobbigt för en såpass ung häst. Men vi gjorde det bara någon gång åt varje håll då han var så direkt med på noterna. Vet ni? Igår hade jag äntligen kunnat göra fantastiska enkla byten också! Från galopp ner till skritt har han haft det lite jobbigt och blivit lite stark eller så, men inte igår, då låg han så fint i handen på mig och då är det verkligen bara att räta upp sig och trycka ner rumpan så får man domhär fina övergångarna. Nu fattade jag inte galopp direkt efter, men jag är ganska säker på att jag hade kunnat göra det. Överlag var nog Dino väldigt nöjd över sig själv och sin tillvaro, för det blev en del bus (Ja sofia, även med mig denna gången.. måste varit för att det stod fantastiskt roliga hinder framme ;)) blandat med massa sådanna nöjda frustningar. Han frustar alltid mycket men igår var han lite extra nöjd verkade det som!
Ja, vi kan säga som så att "felen" på denna häst just nu är allt annat än många.. Det skulle väl vara då att han just nu är väldigt rastlös när han står still, men samtidigt är han perfekt tempererad vid ridning och där vill jag ha en häst med lite för mycket energi för att kunna få dendär riktiga wow-känslan, så jag klagar faktiskt inte ens på hans rastlöshet på tex gången. Dock är det ju endast när hans älskingsmatte lämnar honom i sticket, typ hämtar en borste eller så, som han börjar.. Det kan ju vara så att hon går till hästen med den löjliga svansen för att han står och sparkar i boxen efter Dinos-mattes uppmärksamhet.. Dino är inte helt nöjd där.. inte heller Goodie ;) Tur att jag tycker om dom så enormt mycket båda två!
 Susanna

http://susannalundgren.blogg.se

Han är så himla snygg! Synd att han inte är hingt :-D DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >