Spillers.
Jag vet att jag har skrivit om detta innan, men det tåls att nämnas igen!
 
Jag är oerhört nöjd men Pavos slobber mash och ihop med Spillers conditioning mix så tycker jag att båda mina hästar har blivit väldigt fina.
Tillochmed Goodie som alltid haft väldigt tunn fullblodskropp med lite svår överlinje har faktiskt hållit sig himla fint i både hull och muskler trots mycket av och på med träningen nu det senaste.
Dino har jag fått enormt mycket komplimanger för just för att han är så himla fin i kroppen just nu och jag tycker faktiskt det har blivit sedan jag började med detta fodret. Jag hade ett uppehåll ett tag emellan och provade lite annat, men märkte ganska snart att dom båda föll ur lite och nu vågar jag inte sluta ge dom Spillers ;)
Dessutom är det müsli och båda två älskar det! Kanske inte lika mycket som slobbern men nästan ;)
 
Återförsäljare i Boråsområdet är Spillers - Djur&natur och Pavo säljer faktiskt familjen Brundin på sin anläggning i Tosseryd.
 
 Har med slobber till vårt fullblod som såg ut som hejkomochhjälp mig när han kom. Gjort dunderverk! :)


rackemarie

http://rackemarie.bloggplatsen.se

Vi har också Spillers. Cool mix till Moller och Cool mix+ Condition mix till DiNozzo. La till Condition på honom då han föll ur runt jul. Fin på bara några veckor. Utöver detta har vi lusernmix, betfor och linfrökaka. Vill ha pigga, välmusklade och coola hästar. DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >