Vilka är alla dessa hästar?
Ja, jag får emellanåt frågor om alla dessa hästar jag rider, och jag tänkte förtydliga det lite här faktiskt så alla kan se :) Jag har ju under flera års tid hjälp folk med yngre hästar vid inridning och sådär, jag tycker det är så fantastiskt kul! 
Systrarna Ella och Gabbe som äger stallet där jag nu står har väldigt fina unghästar, som dom förövrigt har fött upp själva (ganska coolt bara det tycker jag!) som behöver ridas in och utbildas lite så har jag fått äran att göra detta. Dessutom får jag lite hjälp i stallet av dom och det är såklart något min kropp tackar lite extra för :)
Just nu har dom två "äldre" som dom rider och jag rider två av deras unga, en nyblven 3 åring och en nybliven 4 åring. ¤ åringen Algot har varit ned här på bloggen redan för ett år sedan då han har varit en extremt känslig häst med massa nerv. Men han är så häftig! Han har en enorm vilja och han kommer med rätt ryttare kunna ta sig långt i både hoppning och dressyr. Dessutom passar han faktiskt mig ganska bra, han är liten och kvick, men också en väldigt positiv och glad kille.
3 åringen Alfons är en nybliven valack som egentligen är inriden och klar nu nästan tycker jag väl, och han är fantastiskt snäll och trevlig individ som rör sig med en väldigt härlig mekanik. Han har väldigt lätt för sig och kommer bli en fantastisk dressyrhäst i framtiden! Dessutom väldigt vacker att se på!
 
Dessa två dyker upp ganska regelbundet här på bloggen, eller jag rider dom iaf ett par gånger i veckan. Dock har dom såklart lite viloperioder och sådär, men nu ska dom igång igen.
 
Algot red jag senast igår och han var faktiskt så himla duktig! Jag är väldigt stolt över honom just nu, han har gått från busig unghäst till en ridhäst på bara några veckor. 
Unghästar är verkligen så himla roliga att jobba med, man får så himla mycket tillbaka på något sätt.
Algot
Alfons och lilla jag ;)
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >