Dino är numera hopphäst!
Nej, inte riktigt men nästan.. Jag vet inte vad det är Sofia gör men han blir extremt busig när hon sitter på. Han busar med mig också men inte riktigt så mycket. Därav namnet "lektanten" nu ;)
 
Hoppningen gick bra, har inga bilder från idag men dom var superduktiga båda två, eller ja.. När Dino inte busa så var han duktig. Men för att han skulle sluta med sitt bockande så satte jag två räcken på diagonalen (hade en serie på medellinjen) 17meter efter serien på vardera sida. Inte helt lätt, men han behöver lära sig att man inte kan bocka som han gör efter varje hinder för det kan ju komma flera. En bra övning för honom uppenbarligen.. Tillslut väntade han på Sofia, men det såg lite riskabelt ut ett par gånger, haha. Dom hindrena efter låg bara på kanske 40-50 cm, men det är nog så svårt.
 
Vilket fall avslutade dom med att hoppa hela 1,10. Dino såg verkligen toppenfin ut! Han har en hel del i sig faktiskt, och han älskar det verkligen. Jag blir så glad av att se honom för det verkligen lyser i hans ögon när han får syn på hindrena. Dessutom ger Sofia honom ett enormt förtroende så även om han kommer fel så försöker han alltid! Han var riktigt trött i slutet, men min tanke var att han skulle vara det så.. Han behövde verkligen få ut lite energi.
 
Ska greja nu så Sofia får svara på alla frågor som kom in till henne, och jag måste börja svara på era kommentarer har varit lite dålig på det de senaste.. Imorgon kommer det en som ska intervjuva mig från en lokal tidning igen, får se vad det blir denna gången men det ska såklart bli roligt! Dino får vara min modellhäst igen :)
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >