Godmorgon..
Jag tror jag är omgiven av lite extra otur just nu.. Mina bröder är båda två dåliga/skadade och min storebror ligger på sjukhus stackarn. Det verkar dock vara på rätt väg nu så hoppas han får komma hem idag!
Så när jag kom till stallet igår och skulle fixa iordning Goodie så var han block-halt.. Ringde veterinären direkt som misstänkte en böld, men hittar vi inte något om hovslagarn kan komma och klämma lite, så åker jag till någon klinik med honom.. Så himla tråkigt!
Hoppas dom alla 3 blir bra väldigt snart! <3
 
Jag har förövrigt börjat med en ny medicin, som jag egentligen skulle gjort i november. Men jag har alltid hittat ett sätt att dra ut på det då jag börjar veta hur dessa mediciner fungerar nu, och jag brukar må så himla dåligt de första veckorna.. Sådär himla trött, extra skakig, illamående och ja massa sådant.. Men än sålänge (peppar, peppar) så känner jag ingenting alls faktiskt, och det är jätteskönt! Tanken är väl kanske dock att den ska ge lite effekt på det positiva sättet också, dämpa smärtan, vilken den heller inte gjort.. Men men, jag får ge det ett par veckor.
 
Vet ni vad föresten? Dino är anmäld till en tävling på söndag, kul va?! ;)
 Hoppas det "bara" är en hovböld!


MandaS - Hästskötare

http://www.mandasliv.wordpress.com

Ja de där med mediciner och biverkningar är inte roligt. Har blivit väldigt anti senaste åren.tar ens knappt alvedon när jag har ont i huvudet. Hoppas de bara en hovböld :/ DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >