Godmorgon.
Jag vaknade ganska glad idag måste jag säga, det mesta börjar nog gå åt rätt håll igen. Hovis var ute igår och grejade med Goodies onda hov.. Enligt Goodie gjorde det ont överallt, förmodligen hela vägen upp i öronen. Han är lite av en drama-queen. Men ibland kan faktiskt det vara bra tycker jag! Han kunde dock inte skära något i hoven eftersom han ömmade typ överallt, så vi får vänta någon dag och se om det utvecklas något.
 
Men Dino, alltså den hästen.. Han var billig påvägen till träningen och påväg hem, men själva träningen gick toppen. Eller ja, busig var han men Peter höll med mig om att det inte gör något med glada hästar. Sålänge det inte handlar om att dom vill ha av en.. Ska skriva mer om själva träningen sedan, men jag är så nöjd! Vi fick så himla mycket fina lovord av Peter och han öste beröm över Dino, framförallt hans trav just nu. Väldigt stolt matte kan jag meddela!
Vi pratade också igenom en sak som jag tänkte avslöja här idag eller imorgon, det kan nog bli riktigt kul! Går allt i lås så kommer det bli helt fantastiskt tillochmed.
Ja, vi får se vad som händer. Men jag kommer iaf avslöja lite av det snart!
 Charlotte Ståhl

http://csdressage.dinstudio.se

Han ser verkligen avspänd och spänstig ut på denna bilden. Precis som det ska se ut ;)


Vilket fint set! Visst är det BR? Vet du vad färgen heter? :) Fin han ser ut! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >