Våran tillfälliga sinnesförvirring..
Ja, som ni vet så åkte ju jag, Dino och Angelica på hopptävling i lördags.. Vad hände där? Nej, men det var riktigt kul faktiskt och väldigt nyttigt.
Tyvärr blev vi lite sena så jag fick väl kanske inte riktigt så mycket tid på mig innan som jag hade tänkt, men det gick bra ändå. Dino var väldigt spänd och om sig och kring sig som han gärna blir. Men det var superbra träning. Det var en hel del andra hästar inne samtidigt och det var ju det som Dino behövde träna på så det var toppen faktiskt..
Vi hoppade ju bara 40-50 och första klassen travade vi runt. Lite löjligt tyckte Dino men det var lite tanken att det skulle gå lugnt till. Nästa start tyckte han istället det blev överdrivet och slarvade ganska rejält. Det gjorde dock en pilot också... eller rättare sagt, jag försöker bara fixa till allting så det ska bli så bra som möjligt och istället stör jag bara Dino, haha. Men men, jag skyller på att jag är dressyrryttare som vill ha lite roligt ibland. Men nästa gång så får Sofia ta över hoppningen, förhoppningsvis ganska snart ;)
Vi fick iaf två felfria rundor och Dino fick på sig sina första rosetter som han tyckte var väldigt märkliga. Men den hästen hetsar inte upp sig i onödan, han förstod ganska snart att dessa fladdrande saker var något som han helt enkelt fick finna sig i - vilket han också gjorde ;)
Jaja, vi hade superkul iaf och tusen tack Angelica!
 Sätilaryttaren

http://satilaryttaren.se

skola om! ;)


Mickan

http://hastenmac.blogspot.se

Hej!

Jag följer dig via bloglovin dock hänger inte dina inlägg med. Är inne ett antal gånger på dagen men ser inga inlägg från dig. Sedan sent på kvällen kommer alla i en klump trots att du publicerat dom tidigt på dagen. Vet inte om det bara är jag som har problem med det men det är lite tråkigt, vill ju kunna läsa dom så fort du publicerar inläggen!


Lotta

Jösses vad han hoppar din söta fux!!!! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >