Godmorgon.
Alltså jag var hemma runt halv ett igår! Inte alls okej.. Dock berodde det på att jag fick stanna och prata lite med mormor och morfar då dom snällt lånar ut sin bil till mig eftersom mammas bil inte behagar att starta utan startkablar! Tröttsamt! Min mobil var dessutom stendöd hela kvällen, men tack för alla fina sms eller mail jag fick igår! Jag är jättenöjd, även om vi hade några stora missar så var jag betydligt mer fokuserad och vi hade fina poäng och fick fina kommentarer! Förövrigt tycker jag om denhär domaren! Hon är tuff men rättvis och skriver ofta väldigt bra saker..
Vi fick ihop 67,2% och blev på det 5:e placerade, så det tycker jag var toppen! Vi fick ju en 4 på skritten som är x2 där Goodie försökte springa ifrån dom jobbiga flugorna och sedan en större miss i ett byte där han blev lite överambititös som han gärna blir (man tror gärna att han kickar mot skänkeln men just här var jag så extremt noga med att inte ge hjälpen med sporren.. och helt älrigt så är det mitt skadade ben, jag kommer inte åt med sporren på det benet på alls samma sätt)
Jag har dock insett att för att tävla så behöver jag ta hjälp av något som tar ner smärtan, då är min fokus mycket bättre.. Men jag får leva med det! Inte konstigt att det gör lite ont på tävling och att det är svårt att koncentrera sig på att rida fint och välplanerat när kroppen varnar för att allt gör ont.. Även om det inte försvinner så blir det väldgt mycket bättre och inte så ihållande eller vad man ska säga..
 
Förövrigt fick vi 7 och 7,5 på slutorna igår! Jag tror inte ni förstår hur glad jag är för det! Det är verkligen min och Goodies akilleshäl och jag har tänkt många gånger att 6,5 är vad vi max kan göra helt enkelt.. Jag får leva med det! Men så gjorde vi en övning som egentligen var superlätt på träningen för Carl i tisdags och efter det gjorde vi två toppenfina diagonaler! Ja, inte sådär fantastiskt luftiga, men ganska bra- bra iallafall och det satt helt klart i på tävlingen igår!
 
Ska åka och ta in Goodie snart igen, han har extremt ont av alla småkryp just nu! Han blev smått hysterisk igår på tävlingen faktiskt..
 
Föresten,jag måste bara säga, min 16 år gamla häst borde kanske börja tröttna på tävlandet nu kan man ju tycka? Men han blir fasen bara mer och mer taggad desto mer han tränar och tävlar! Igår var han en liten rallybil som tog chansen att dra iväg me sin förare varje raksträcka som kunde tänkas innehålla gasen i botten.. Haha, alltså det är så himla roligt! Det är en fröjd att sitta på hans rygg inne på tävlingsbanan!
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >