Kvällspass
Idag har det varit så himla varmt så jag var inte uppe i stallet fören vid halv åtta! Då började det äntligen svalna lite iaf..
Har glömt att tala om att Goodie har fått en ny kompis i hagen, en travare - sto och han verkar älska henne! Det har gått väldigt lugnt till förutom när jag ska rida för då gnäggar dom lite efter varandra. Så söta så! Hon verkar väldigt trevlig (som alltid när det gäller travare tycker jag) och är sådär trygg och behaglig i sitt sätt. Jag gillar det!
Vilket fall så tog jag in Goodie och red ett lätt pass i paddocken, tog upp honom lite i formen endast när jag skulle göra några byten som dom ligger i programmet jag ska rida imorgon - så fin! Varenda byte blev bra!
Så nu känner jag mig taggad inför imorgon, ska hem och kika på programmet nu!
 
Red Algot efter och han går bara bättre och bättre! Han ska snart ut på tävlingsbanan även han, vilket ska bli roligt! Vi måste dock nöta dom där tempoväxlingarna och övergångar, men snart så! Han har börjat förstå dethär med mellantrav nu. Fick till några som visade att det finns därinne, annars lär han ha lätt sedan när samlingen blir mer aktuell... En häst för framtiden alltså! :)
 Charlotte Ståhl

http://csdressage.dinstudio.se

Lycka till imorgon. :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >