Måndag.
Ny vecka..
Jag har förhoppningsvis återhämtat mig lite sedan i fredags.. aldrig varit med om något liknande! Så sjukt konstigt.. Känns ungefär som när man varit magsjuk i två veckor, jag går runt med ett glas med vatten eller saft för helt plötsligt blir jag jättetörstig.. Mat är ingen höjade alls, mår mest illa..
Men jag är absolut inte så dålig längre, känner mig bara dåsig.. Tänk vad envis man kan vara ändå, eller korppen iaf. Jag måste varit sjukligt fokuserad på det jag skulle göra och när det släppte så kom också kroppen på att den mådde väldigt dåligt. Ändå tyckte inte jag att jag var i solen så hemskt länge faktiskt.. Men som mamma sa, en hjälm är nästan det värsta man kan ta på sig vid denna typ av värme eftersom kroppen reglerar värmen via huvudet.
Men nog om värmeutlag, även om jag vill säga till er att dricka mycket vatten när det är varmt för jösses vad obehagligt det var! Nu ska jag försöka komma in i lite vanliga rutiner igen..
Inga tävlingar inplanerade på några veckor, jag ska istället till Grekland en vecka faktiskt. Först efter det är det dags att tävla igen..
Så nu letar jag efter någon som kan hjälpa mig med Goodie medans jag är borta.. inte det lättaste! Han har redan fått sin vila för denhär sommaren och jag tänker inte ställa av honom helt nu när jag äntligen börjat komma in i det igen!
Så vet ni någon duktig tjej/kille i Borås-området så kan ni gärna hojta till!
 MalinKalin

http://malinkalin.blogg.se

Usch vad läskigt med värmeslag! Ja man måste verkligen komma ihåg att dricka mycket vatten när det är så varmt.


Camilla

http://millas.blogg.se

Kör honom till mig :p


hej har du fått mitt mail om luvan?:) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >