Fredag.
Godmorgon.
Idag är jag lite extra glad! Hade flera träningar igår som gick väldigt bra, det var framsteg överallt! Så kul! Efter träningarna var jag lite extra inspirerad och åkte därför för att rida Goodie som var riktigt fin! Lite stark, förmodligen för att vi red på den stora ängen. Men det var så himla bra med plats där och jag behövde det just igår! Värmde upp en liten runa ute som jag ridit lite det senaste med ganska lagom framskrittning och sedan trav i låg form, lite skritt igen och sedan trav i låg form fast uppför. Döden enligt Goodie, jättekul om ni frågar matte! ;)
Sedan körde vi igång med galopparbetet som Goodie var riktigt fin i faktiskt, det är verkligen den han alltid behöver stärka lite till. Traven är betydligt lättare för han, speciellt när galoppen fungerar bra så känns alltid traven lätt.
Vi red mycket piruettgalopp - arbetsgalopp - piruettgalopp - mellangalopp och han svarade fint på detta. Men givetvis blev han ganska trött..
Gjorde lite galoppslutor och avslutade med lite passagetänk i traven, vilket han också gjorde fint! Passagen har varit så svår sedan han börjat få mer kläm på piaffen (eller iaf början till piaff) och han har haft svårt att skilja det åt. Alla som känner Goodie vet att han blir väldigt upprörd när han känner att han inte gör rätt och då gör han precis alla rörelser han kan, oftast allt utom just det han ska göra.. Haha, lille gubben. Då får man liksom stanna och snacka med honom en liten stund så brukar han lugna ner sig, men igår var han mer med på noterna igen.
 
Förövrigt verkar det gå toppen nu i hans gigantiska hage! Längst bort i ett hörn går Rebeckas små pållar då dom inte ska gå på massa gräs, och Goodie verkar vara väldigt nöjd över att veta att dom finns där uppe när han vill ha sällskap. Annars håller han sig ändå helst till andra ställen i hagen där det finns massa god mat. Han är dessutom så härlig att komma ut till nu då han är väldigt "mammig" och ska följa med överallt såklart. Idag kom han tillochmed springande när jag ropade och gnäggade åt mig, och jag kan säga att gamle gubben Goodie - han springer då minsann inte i onödan! Iaf inte när han går i hagen...
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >