Lycka!
Som vanligt är den första bloggen jag går in på när jag haft en dålig natt/förmiddag så kikar jag in Matildas, eftersom hur jobbigt det än är så har hon det minst lika jobbigt! 
Idag möttes jag av ett inlägg som gjorde mig så himla glad, och jag vill verkligen visa er alla.. Det finns verkligen inte bara nätmobbning och näthatare, det finns också en hel hög med människor (många av mina läsare) som också är helt fantastiska!
Matilda är en fantastisk person som också är en inspiratin för min egen del i våran dagliga kamp om att leva ett så normalt liv som möjligt, därför värmer också hennes ord ännu lite extra!
Ni har ett utdrag här, ni förstår kanske att man blir glad?! :)
 
 Katarina

http://saganomensaga.blogg.se

Åh plutt Dino! Kan du inte berätta lite om hur du tänkte när du köpte honom? Har hängt med länge men det är ju trots allt några år sedan nu.. :)


MalinKalin

http://malinkalin.blogg.se

Hihi vad kul :)


Vad roligt! tycker det är så bra att man ger positiv kritik till dem i sin omgivning, det förtjänar man att höra tycker jag :) Många är alltid så tysta med att ge beröm osv men det blir så mycket trevligare med ett litet fint ord från någon annan :)


parfym

http://parfymguiden.blogg.se/

tack för tipset! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >