Måndag.
Igår fick jag gjort en hel hög med saker som jag tänkt att göra ett tag, men alltid är det något som kommer emellan. Nu i efterhand så är det alltid lika skönt när det är gjort. Flera saker var ock bara väldigt roligt egentligen, så jag klagar inte ;)
 
Jag har också bokat in mig på en första träning för Carl med Goodie, det ska bli så himla roligt! Jag behöver verkligen detta nu och hoppas på att jag kan lyckas kombinera Carl och Emma när hon kommer hit igen. Jag och Goodie saknar henne! Sedan har jag också en Grand Prix domare som jag tänkt kontakta till hösten som kunde tänka sig att kanske komma ut till oss någon gång sådär. Det är så otroligt kul att träna, önskar verkligen man kunde göra det flera dagar i veckan..
 
Idag ska Goodie få ett lättare pass, eller det ska inte innebära någon som helst samling iallafall. Det blev mycket samling och styrka igår och han fick verkligen kämpa. Så idag har han förtjänat en dag med litemer arbetsgångarter.
 
Vi är anmälda till några tävlingar nu i slutet av Juli och början på Augusti, längre fram går inte anmäla än men jag har även planerat ganska mycket tävlingar fram i höst/vinter.
Ser fram emot att få komma ut lite igen, vi lär dock behöva dessa veckor på oss nu och komma i riktig toppform igen. Goodie var så himla fin där ett tag i våras, men vi har inte riktigt hittat den formtoppen igen efter det.. Kan vara så att han behövde en lugnare period där för att ta sig över nästa steg. Igår kändes det som att vi nästan hade tagit oss över dendär gigantiska tröskeln, han var så himla fin!
 
Föresten har jag tagit mig friheten att "sno" lite bilder från ridpasset med Algot igår, så dom kommer upp lite senare.. Synd att vi inte har några "förebilder", ni hade definitivt inte trott att det var samma häst längre! ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Emelie

http://emlacarlen.blogg.se

När jag inte jobbar följer jag gärna med när du ska träna för Carl :)


camilla

http://millas.blogg.se

Såg att du ska till Lilla Edet :) Jag med! ^^ fast bara LBerna onsdag och torsdag. Hoppas på fiiint väder :D DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >