Besviken
Jag är hemma nu och ska bara äta lite innan jag kryper ner i soffan, har sovit någon timme idag mitt på dagen eftersom jag inte riktigt... hunnit med att sova på några nätter ;)
 
Jag är så besviken på dagens ritt! Jag är lite besviken på Goodie också faktiskt, han var väldigt bekväm och sådär kan han bli ibland, men vi missade verkligen hela galoppprogrammet! Det var avbrott överallt och bytena var, som dom brukar bli när han talar om att det är han som styr och ställer.. Skolorna var heller ingen hit.. ja pirutterna var också under all kritik. Nej hela programmet var bara tråkigt och dåligt! Vet inte om han är trött eller bara lite lat, tror att det var en kombination av båda för han var då inte trött imorse! 
Det spelar ingen större roll för min del hur det gick nu, jag är jättenöjd med våra fina resultat dom andra dagarna och jag är lika glad över Goodie ändå, men idag var han inte helt schysst.. Han är ganska rolig med, för när han blir såhär så är det som att han vet själv att han gör fel, för jag gick verkligen inte på honom någonting, jag satt i chock och red tråkigt passivt då jag vet hur han blir. Ändå börja han sparka i bytena för att han liksom visste att jag borde tuffat till mig lite och sagt till honom där, haha knäppa häst alltså!
Men 3 travavbrott i galoppen är inte okej, det gjorde också att vi missade flera bedömningspunkter då han liksom gick in i en liten Goodie-värld..
 
Men men ingen skada skedd, besviken får man vara för givetvis vill ju tävlingsmänniskan i en att det ska gå bra. Nu var det helt fantastisk motstånd idag igen så jag hade inte räknat med placering, men ändå..
Goodie fick gå direkt ut och rulla sig i hagen när han kom hem och så åkte jag upp senare nu på kvällen för att ta in och duscha och pyssla om honom igen. Hoppas han återhämtat sig lite tills imorgon för då är det dags igen!
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >