Förmodligen min sista..
Det är verkligen så himla många som påpekat att jag "fortfarande" rider MSVC, så nu tänkte jag reda ut dethär åt oss alla.. Hur jag tänker och varför..
 
Jo, för det första, idag rider jag min sjätte MSVC någonsin! 5 gånger har jag alltså gått in och ridit dessa program totalt, och det är betydligt mindre än vad många andra gör. Jag tror att många glömmer av också att jag har ett extremt stort handikapp, jag pratar inte om et och jag skriver inte om det varje dag.. Men det finns där, och jag märker av det varje gång jag sätter mig på en häst. Jag vill inte att någon ska tycka synd om mig eller behandla mig annorlunda bara för det, det kanske är en komplimang att folk tycker jag och Goodie borde rida högre klasser egentligen - men för min kroppsskull så behöver jag ibland backa lite.. Jag opererade mig dessutom för inte jättemånga veckor sedan och efter det har jag fått börja om på noll igen, ni som läser flitigt här vet nog att jag skrivit att jag har haft ett ben som varit mer i vägen än där det borde vara? Det är iaf en del till att jag backat tillbaka lite.. Vilket i mina ögon inte borde vara en stor grej, då vårat bästa resultat i MSVC faktiskt bara varit 67% tills förra gången vi red MSVC då och slog vårat personbästa..
Nu känner jag att jag börjat komma in lite i tävlandet, det tar ett par gånger eftersom jag trotsallt hållit upp i över 6 år!!
Goodie har absolut gått högre, men då med en fullt fungerande pilot, det blir ganska stor skillnad då.. 
 
Jag ska berätta en sak som jag nästan inte sagt till någon, tror jag nämnt det till mamma och pappa och möjligtvis någon läkare. Men efter min olycka så började jag sakta men säkert inse och faktiskt acceptera att jag aldrig skulle kunna rida dom högre klasserna igen. När jag krävde mer samling och svårare rörelser av hästarna så har det aldrig fungerat helt, det är därför jag också ridit bara yngre hästar.. Jag har såklart hoppats någonstans innerst inne, men jag hade aldrig vågat drömma om att nu sitta och planera inför vår första MSVA start! Det är så fantastiskt stort för mig så ni förstår inte! 
 
För några veckor sedan bestämde jag mig för att (om inget oförutsett händer) så är detta förmodligen den sista MSVC jag och Goodie rider, det börjar kännas som vi är klara där nu. Vilket jag personligen tycker är ganska tidigt när det är enbart sjätte starten? Jag vet inte varför många tycker det är en såpass stor grej, det är väl många som rider MSVC/MSVB i flera år och kombinerar? Eller LA/MSVC? Jag började där jag slutade för ganska precis ett år sedan, på LA nivå och har på ganska få starter ändå lyckats ta mig en bit upp, med mitt handikapp.. Jag är verkligen jättestolt över detta, och det är absolut inte att klappa sig för bröstet och be er höja mig till skyarna, det räcker att jag är nöjd och att ni har förståelse för att jag kanske behöver lite mer tid än en del andra bara.. :)
 Charlotte Ståhl

http://csdressage.dinstudio.se

Tycker du resonerat klokt som startat några medelsvår C. Jag och Danne har kanske startat tre medelsvår C tillsammans, vi hoppade typ över det steget och gick direkt till medelsvår B (6 och7 åringar får ju starta utan att kvala) men ibland har det varit skönt att rida medelsvår C för att få en liten självförtroende boost. Och jag vet ekipage som ridit medelsvår C år efter år och du är ju verkligen inte en av dem. Nu är inte alla lika drivna och vill klättra uppåt men du hade kunnat starta dessa klasserna ett tag till utan att iaf jag hade tyckt det var något konstigt! Stort lycka till i helgen! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >