MSVB2
Ritten igår då, var en vääldigt jämn ritt! Det var genomgående 7or, men tyvärr några 6,5 or där jag slarvade lite väl mycket. Men sedan vägde vi upp med några 7,5or också.. Blandannat på ett byte!
 
Min egna känsla var både väldigt bra och väldigt dålig! Jag var väldigt taggad innan, men när man inte är helt bra så går luften ur en lite och jag blev lite som förra helgen - slarvig. Vilket retar mig något enormt! Så onödigt!
Skolorna tyckte jag att jag kunde gjort mycket bättre allihop, övergångarna red jag inte i, hörnen slarvade jag i många gånger, halt och ryggning retar mig mest - förtidig halt och bara 3 steg istället för 4 (fy jenny!), skritten är ju som den är med Goodie, enkla bytet så åkte mitt huvud på semester och sista bytet förberedde jag för dåligt så det blev sent och markbundet tyckte jag själv..(men vi gjorde det!! och det kändes faktiskt helt okej om man tänker på knät!:))
Jag kan dock skriva massa bra också, men det är mestadels Goodies förtjänst alltihop, så jag tror ni vet ungefär vad jag menar nu.. Med risk för att vara väldigt tjatig så är jag extremt tacksam för den hästen! Varje dag man får med Goodie är verkligen i fröjd!
 
Vi slutade iaf på 69,6% och en fin 5te plats blev det! Så det blev ett nytt personbästa i MSVB och MSVB2, så jag är otroligt nöjd!
 
Det är förövrigt extremt mycket prat om Borås fina rosetter och jag kan inte annat än att hålla med, dom är väldigt fina! Sedan vet jag inte om jag tycker att det är såå viktigt, men kul - jaa såklart! 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >