Så himla bra!
Jag åkte ju som ni kanske förstod sedan ändå, och det fanns stunder då jag ångrade att jag gjorde det, men det fanns också stunder då jag var väldigt glad att jag gjorde det..
Rebecka var gullig och följde med mig sådär i sista minuten och det var verkligen tur kan jag säga!
Goodie var så himla laddad idag, men han fick sällskap och Dino ganska snabbt då jag inte alls orkade med en piafferande häst i stallgången. Jag hade för att vara mig hög feber också så min ork var lika med noll ungefär..
 
Men iväg kom vi och väl på plats tog jag ut Goodie ganska tidigt och grejade.. Han var så snäll och lugn som han alltid är väl på plats, men såfort jag satte mig i sadeln så kändes det att han taggade till.
Vi travade fram ganska länge helt ensamma i deras gigantiska paddock, för att sedan gå och trängas i en miniliten sådan precis utanför tävlingsbanorna.
Han var väldigt fin redan ute på framridningen och när jag satte lite mer tryck så blev han sådär härligt pigg och glad så det räcker att man tänker något så gör han det.
Jag var helt klar och gick för att få starta, såklart var dom försenade efter pausen och ekipaget innan gick precis in.. Då gick luften ur mig själv lite, medans Goodie själv blev lite överladdad... Borde kanske vara tvärtom, men men..
 
Vi fick iaf komma in och det var gasen i botten nästan hela programmet, Goodie gick hela tiden och väntade på att han skulle få öka.. Han skulle göra ökningar igenom hela programmet tyckte han!
Tyvärr red jag väldigt dåligt, slarvigt och oförberett.. Men Goodie var som vanligt en riktig pärla och tyckte väl att han få ta saken i egna händer eftersom matte var lite loj. Vi fick iaf ihop 66,9% och ännu en gång fick vi visa att vi hade en ganska hög lägsta nivå i denna klassen. Varenda poäng var dock Goodies förtjänst, han är verkligen världens bästa häst! Vilken tävlingskamrat och vilket fantastiskt arbetshuvud han är! Han älskar verkligen tävlandet och ännumer älskar han att göra rätt :)
Det var väldigt jämt hela vägen upp till första plasten egentligen så många riktigt fina hästar och väldigt få stora misstag vad jag såg, så jag är himla nöjd måste jag säga. Men Goodie iaf, han är svår att inte avguda den hästen!
Förövrigt blev vi faktiskt 7:de placerade!
 Jättebra jobbat! Och grattis till placeringen!! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >