Tävlingsdag 3!
Godmorgon!
Jag ska verkligen göra mitt bästa att uppdatera er idag, men det fungerar så dåligt från mobilen just blogg-appen! Instagram eller facebook är mycket lättare att uppdatera, så vill ni veta något lite snabbare så finns jag ju där.. Men jag ska verkligen försöka idag!
 
Idag är det dags för MSVB4 och det ska bli jätteroligt! Jag gillar det programmet så vi får väl se..
Konkurrensen är fantastisk så jag har noll förväntningar, det var dock samma både i torsdags och igår! Men ni förstår att jag är glad då kanske? Domarna pratade om MSVB2 efter prisutdelningen igår, att det var så extremt hög klass på ryttarna där, och ja det var det! Nu såg inte jag alla ritter, men jag vet att det är extremt fina ekipage som brukar prestera väldigt stadiga resultat så jag sa i torsdags när jag kollade startlistan att det var näst intill omöjligt för mig att hoppas på topp tio! Helt galet, men väldigt kul och inspirerande såklart. Jag tycker det är roligt att ha bra motståndare, det är dom som inspirerar mig att sedan träna vidare hemma, vilket dom nu också har gjort. Men först ska Goodie få en kortare semester efter denhär helgen..
 
Två klasser kvar dock, och jag tycker väl att jag ska satsa på en hostfri och inte lika slarvig ritt idag. Goodie ska bara fortsätta som han alltid gör, att bete sig som den gentleman han är.. Vilken kille alltså, han ställer upp trots att matte snorar och hostar ner hela honom!
 
Vill också säga Grattis till alla fina procent och placeringar som alla Borås och Tosseryd ekipage fått! Fantastiskt duktiga ryttare vi har i Borås trakten!
 
Dags att göra mig klar och sedan åka och börja knoppa min pärla!
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >