Fonzie-syskon!
Jag har helt ärligt inte sett en enda "halvdan" häst som har Fürstenball som pappa än! Det är ganska sjukt, för oftast är det långt ifrån alla som blir lika fina som pappan sin! Men något gör helt klart att han förärver sina fina gångarter och sin snygga kropp på sina avkommor.. Dessutom pratar många om att de har riktigt bra temperament, vilket är ett stort plus såklart!
 
Men denna killen kommer alltid vara en favorit hos mig.. Såg ju honom när jag var i Danmark och tränade för Emma och blev helt galet kär i honom! Fick dock för mig att det ar en helt annan hingst han var efter då, så innan jag fick ihop allt detta.. Haha, men jag blev riktigt glad när jag tillslut insåg att jag hade tänkt helt fel och numera istället äger en häst som har samma pappa.. Får jag en hälften så snygg häst så.. Fifty har dock en helt fantastisk mamma också så (Törveslettens Stamina, som Andreas tävlade för några år sedan väldigt framgångsrikt!), där kan man snacka toppstam!
Detta är från i helgen som var iallafall, och eftersom jag har turen att ha sett denna hästen ganska tidigt i sin utbildning så kan jag tala om att Emma har som vanligt gjort ett fantastiskt jobb! Dom kan ha alla förutsättningar i världen, men utan en bra ryttare kan dom ändå inte röra sig på detta sätt.. 
Meen, jag vill ha en Fifty-häst!!
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >